Država rasprodaje službena vozila: U ponudi čak 130 modela, prilika samo danas

Autor: Poslovni.hr , 02. ožujak 2024. u 09:22
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Država se riješava starih službenih vozila na javnoj dražbi. Ovaj puta radi se većinom i vozilima Hrvatske pošte i policije.

Javna dražba se održava 2. ožujka 2024. na lokaciji Velikopoljska 15a, 10010 Zagreb skladište vozila Cepelin s početkom u 09,00 sati.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Prema pravilima tijekom javne dražbe početne cijene mogu se podizati za minimalni iznos od 50 eura, dok neka od vozila kreću cijenom već od 100 eura. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana uplatiti izlicitirani iznos.

U ponudi je 130 vozila, raznih državnih tvrtki i ministarstava.

Napominje se kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, te prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu “VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Sva vozila, kao i detaljne informacije o licitaciji možete pronaći OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close