Država prodaje rabljena vozila, neka već od 1000 kuna, pogledajte modele i cijene

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2019. u 10:20
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

TRCZ automobili u subotu 26. listopada održati će usmenu javnu dražbu pokretnina u Narodnom sveučilištu u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića s početkom u 9 sati.

Predmeti prodaje bit će sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva poput Hrvatske pošte, Hrvatske radiotelevizije, Hrvatskih autocesta, Hrvatskih voda, Hrvatskog sabora, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede te Ureda državne uprave u Istarskoj županiji.

"Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. 

Pravila licitacije i popis vozila i početne cijene možete pogledati OVDJE.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Misli li itko na ljude van okolice Zagreba ili da uzmem godišnji pa navratim pogledati? A da napokon napravite elektronsku aukciju za cijelu RH pošto je riječ o autima koji su platili svi državljani RH svojim porezima ili je to znanstvena fantastika? A ni novinari se nisu pretrgli da postave to pitanje..

New Report

Close