Drugi čovjek Sberbanka: Došlo je do dramatične promjene situacije, nagodba je blizu

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2018. u 11:39
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Rok za postizanje nagodbe u Agrokoru sve je bliži. Nakon što se prošloga tjedna premijer Andrej Plenković sastao s predsjednikom Uprave Adris grupe Antom Vlahovićem, danas je u Vladu stigao drugi čovjek Sberbanka Maksim Poletaev.

"Tražili smo ovaj sastanak kako bismo informirali gospodina Plenkovića o našem procesu u nagodbi. Blizu smo postizanja kompromisa, blizu smo postizanja nagodbe. Mislim da je sastanak s Plenkovićem bio konstruktivan i mislim da smo se razumjeli", kazao je Poletaev po izlasku iz Vlade, piše N1.

Dodao je da je u posljednje vrijeme došlo do "dramatične promjene situacije".

"Sretni smo da je naš sastanak bio veoma konstruktivan i htjeli bismo da se nagodba postigne što prije moguće", rekao je.

Na pitanje očekuje li nagodbu do kraja tjedna, Poletaev odgovara. "Ne do kraja tjedna, ali do kraja mjeseca. Stvar je kompromisa".

Komentari (8)
Pogledajte sve


Koncern će se očuvati, ako se postigne dobar dogovor i potpiše nagodba.Poslovanje će biti održivo ako ga budu potpirali Sberbank-a i VTB onako kako to čine banke potpornice stranih trgovačkih lanaca.Uz to mora proraditi u narodu svijest o potpori domaćih proizvoda!Kupujmo hrvatsko! Ukoliko strani lanci prikažu gubitke u poslovanju i tako izbjegnu plaćanje poreza u tome ih treba slijediti i koncern Novi "Agrokor",koji će nastati poslije starog. Nije važno gdje će mu biti uprava,-može biti i na Marsu,- važno je da djelatnici dobiju mjesečnu plaču i sve ono što uz to ide.

Neka dovedu Ruse pa neka im kupuju proizvode.

Interšpar i Lidl su tak i inak bolji a ne moram kupovati ova s.ranja od domaćih lopova za koje sirovine tako i onako ne kupuju u Hrvatskoj.

Hurac je to Hrvatsko, zar ne Tedeshi i Todoriću.Koncern će se očuvati, ako se postigne dobar dogovor i potpiše nagodba.Poslovanje će biti održivo ako ga budu potpirali Sberbank-a i VTB onako kako to čine banke potpornice stranih trgovačkih lanaca.Uz to mora proraditi u narodu svijest o potpori domaćih proizvoda!Kupujmo hrvatsko! Ukoliko strani lanci prikažu gubitke u poslovanju i tako izbjegnu plaćanje poreza u tome ih treba slijediti i koncern Novi "Agrokor",koji će nastati poslije starog. Nije važno gdje će mu biti uprava,-može biti i na Marsu,- važno je da djelatnici dobiju mjesečnu plaču i sve ono što uz to ide.

Kupujmo hrvatsko??
Kras? Cedevitu? Ili nedaj boze snjeguljicu2 ili ABC2?
NIKAD VISE!
[/quote]

Kras i Marica Vidakovic na mene mogu zaboravit. Tedeshi i njegov Atlantic takodjer! Agrokor ni pod razno!


Kupujmo hvratsko=poticimo nekonkurentnost
Kupujem samo ono sto ima najbolji omjer cijene i kvalitete.
Zivio kapitalizam i sloboda izbora!

Upravo tako!

Kupujmo hvratsko=poticimo nekonkurentnost
Kupujem samo ono sto ima najbolji omjer cijene i kvalitete.
Zivio kapitalizam i sloboda izbora!

New Report

Close