Došli na cijepljenje na Velesajam, a cijepljenja – nema: Sve je zatvoreno, totalna sramota!

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2021. u 11:19
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

Cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu danas, za razliku od prethodnih dana, počinje tek od 14 sati. Neki građani, međutim, došli su na cijepljenje ujutro, dobili su poziv, kažu.

“Netko bi trebao odgovarati za ovakve stvari”, govori nam građanin koji je došao s bakom. “Dobila je poziv da se javi u 10.04 sati, prošlo je to vrijeme, ništa se ne događa, vrata su zatvorena. Kome da se ona sad javi, doktorici, pa ni ona se ne javlja, prebukirana je drugim poslovima”, govori ogorčeni građanin za N1.

“Što sad, ti ljudi opet moraju plaćati taksi, odlaziti doma, vraćati se. Sramota, to je totalno sramota!… Sad ćemo zvati ministra Beroša nek’ je dođe on cijepiti”, ogorčeno govori.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Tko je tu lud? Tko je jednostavno nesposoban i nestručan na ministarskom mjestu? Manje više svi, ali ovaj, zaslužan za ovakvo rasulo u zdravstvu treba dati ostavku. Totalna nesposobnost. Iz donekle dobro organiziranog zdravstva napravili potpuno rasulo.  Neodgovorno i bahato ponašanje prelama se preko najosjetljivijih skupina stanovništva. Sramota za ovakvu organizaciju, sramota.

New Report

Close