Domaći brend potpisao ugovor sa svjetski poznatim Tripadvisorom, za uspjeh je bio presudan jedan podatak

Autor: Poslovni.hr , 08. kolovoz 2023. u 10:11
Foto: Unsplash

Surađuju s domaćim tvrtkama poput Liburnia hotela, Sunčanog Hvara, Kempinskog, Lošinj hotela, Muzeja Iluzija, i CarWiza.

Nedavno, po prvi put u povijesti, potpisan je globalni partnerski ugovor između domaćeg brenda i svjetskog lidera, platforme Tripadvisor. FastReview®, domaća platforma koja je za manje od tri godine poslovanja na svjetskom tržištu pomogla više od 3000 kompanija da unaprijede svoj online ugled i odnose s kupcima, ostvarujući više od milijun recenzija na Tripadvisoru, Googleu i drugim review platformama, što je značajno povećalo njihovu prodaju odnosno prihode.

Fast Review je inovacija koja je nastala iz potrebe i alat koji je izuzetno važan za domaću privredu, osobito za promociju i bolje pozicioniranje turističko-ugostiteljske ponude Hrvatske i cijele regije.

Idejni tvorac i suosnivač FastReview® je Petar Aračić, koji je nakon više od desetljeća rada u turizmu i ugostiteljstvu primijetio, a kasnije istraživanjem potvrdio, da samo 12% zadovoljnih gostiju ostavlja pozitivnu recenziju. S druge strane, oni koji su imali negativno iskustvo, rado će podijeliti taj “fijasko” s drugima, i to pred očima cijele online zajednice, stvarajući nerealnu i znatno lošiju sliku o kvaliteti usluge mnogih hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata u našoj regiji, ali i diljem svijeta.

S obzirom na to da čak 90% potrošača kaže da na njihovu kupovinu utječu upravo online recenzije, a da 84% vjeruje online recenzijama više nego osobnim preporukama, stvoren je FastReview® kao najjednostavniji i najbrži način za unaprijeđenje online reputacije, prikupljanje pozitivnih i odgovaranje na sve negativne recenzije, u realnom vremenu, dok je potrošač još uvijek “u kući”.

Na listi FastReview® klijenata nalaze se poznati hotelski brendovi poput Hiltona, Crowne Plaze, Conrada, Mandarin Orientala, Accora, Movenpicka, DoubleTreea i drugih. Upravo zbog toga došlo je do uspješnog zaključenja suradnje s Tripadvisorom.

Partnerstvom je dogovoreno da će od narednog mjeseca svaka recenzija koja dođe putem Fast Review platforme na Tripadvisor-u biti označena kao “Review collected in partnership with FastReview”.

Fast Review klijenti koji se odluče za korišćenje tog dodatnog alata imat će razne mogućnosti i pogodnosti, uključujući brže objavljivanje svojih recenzija, veću kontrolu kroz FastReview® softver uz mnoge druge prednosti.

FastReview® rješenje je pogodno za kompanije iz različitih sektora kojima je važno konstantno pratiti puls kupaca. FastReview® kombinira elegantan hardver – kartice koje koriste NFC tehnologiju za komunikaciju sa svim mobilnim telefonima i sofisticirani softver koji se neprestano razvija. Korisnici ovog rješenja, osim što mogu usmjeriti klijente prema svim online platformama za ostavljanje recenzija, svom web-mjestu i društvenim mrežama, od nedavno mogu pratiti kako kotira njihova konkurencija, što je izuzetno važno za svaku kompaniju koja želi povećati prodaju i opseg poslovanja.

Prva verzija softvera lansirana je prije četiri godine. Na nekim tržištima Fast Review kompanija trenutno nastupa samostalno, dok na nekim tržištima posluje putem franšiza. Globalno na platformi radi više od 70 ljudi,a u planu su otvaranja novih velikih tržišta do kraja ove godine.

Na hrvatskom tržištu FastReview® surađuje s domaćim tvrtkama poput Liburnia hotela, Sunčanog Hvara, Kempinskog, Lošinj hotela, Muzeja Iluzija, i CarWiza.

Komentirajte prvi

New Report

Close