Dojave o bombi u 8 naših osnovnih i srednjih škola

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2022. u 11:47
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimio je dojavu o mogućem ugrožavanju sigurnosti.

U kasnim jutarnjim satima s nedjelje na ponedjeljak, odnosno nešto poslije ponoći, policija je primila dojavu da se u određenim osnovnim i srednjim školama na području Bjelovara nalaze bombe, piše Moj Portal.

– Operativno komunikacijski centar Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimio je dojavu o mogućem ugrožavanju sigurnosti građana u odnosu na odgojno-obrazovne institucije na području Grada Bjelovara, stoji na stranicama PU bjelovarsko-bilogorske.

Dojava je navodno došla putem elektroničke pošte, a kako prenosi Moj Portal, policija je na noge digla ravnatelje škola kako bi ih pretražili.

– Zvali su me iz policije oko 2:30, a pregled naše tri školske zgrade trajao je oko dva sata. Znači negdje do pola pet ujutro. Nekolicina pirotehničara i službeni policijski pas sve su pregledali. Stresno i nepotrebno. U svakom slučaju, nadamo se da će se pronaći počinitelj, ispričala je za Moj Portal ravnateljica Druge osnovne škole BjelovarInes Kapša za Moj Portal.

Komentirajte prvi

New Report

Close