Dogodila se prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici: HAK poziva na oprez

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. kolovoz 2018. u 08:45
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj i riječkoj, glavnim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj i Ličkoj magistrali.

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Kosnica i Jakuševec, na 32. km u smjeru Bregane Hrvatski autoklub (HAK) savjetuje vozačima da voze opreznije.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocesti A3 Bregana – Lipovac na dionici Križ – Novska. HAK ove srijede savjetuje vozačima savjetujemo da i na tim cestama prilagode brzinu i način vožnje uvjetima.

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj i riječkoj, glavnim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima duž obale, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima. Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Komentirajte prvi

New Report

Close