Do 5. ožujka prijave za InnoEnergy

Autor: Marta Duić , 15. siječanj 2020. u 21:59
Državni finale najvećeg europskog natječaja iz održivog razvoja je 27. ožujka u Zagrebu

Osim financijskih ulaganja, InnoEnergy pruža i stručna znanja, suradnju sa stručnjacima iz industrije te podršku mreže partnera.

EIT InnoEnergy, europski investicijski fond posvećen promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja na području održive energije, čiste tehnologije, pametnih gradova i mobilnosti, pokreće novi ciklus ulaganja u potrazi za najperspektivnijim tvrtkama srednjoistočne Europe.

Osim financijskih ulaganja, InnoEnergy pruža i stručna znanja, suradnju sa stručnjacima iz industrije te podršku mreže partnera.

Njihov PowerUp! izazov prilika je tvrtkama da postanu brzorastuće u portfelju InnoEnergyja, a uz nagradu od 65.000 eura ostvaruju priliku i za dodatna ulaganja kao i naslov Startup godine.

Na natjecanju sudjeluju  24 zemlje srednje i istočne Europe, a u Hrvatskoj ga organizira Invento Capital Partners, hrvatski HUB InnoEnergyja.

Prijave su do 5. ožujka. Hrvatsku je lani predstavljao AMPnet, koji je razvio platformu koja rješava izazov s kojim se suočavaju energetske zadruge te si je pobjedom osigurao investiciju od 150.000 eura i pristup mreži s više od 460 partnera.

Komentirajte prvi

New Report

Close