Dio trgovina otvorio je vrata, evo gdje danas možete u kupovinu

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2020. u 10:06
Foto: Danko Vučinović / Pixsell

Budući da je Dan državnosti ove godine pao na subotu, dio trgovaca odlučio je da ni u nedjelju neće raditi. Ipak, neke trgovine danas rade, pogledajte koje.

Kako piše N1, na stranicama Konzuma stoji da praznicima i blagdanima prodavaonice ne rade, no danas, 31, svibnja, otvorene su prema radnom vremenu određeno za nedjelju, a detalje za svaku trgovinu možete pronaći ovdje.

Lidl je svoje kupce obavijestio da ponovno otvara svoje trgovine nedjeljom po uobičajenom radnom vremenu. Napominju da će trgovine svakog dana biti zatvorene između 13 i 30 i 14 i 30 sati zbog smjene radnika i dezinfekcije prostora. Radno vrijeme pojedinih trgovina pronađite ovdje.

Po istom principu radi i Spar. Nakon neradne subote danas je otvoren dio trgovina, a detalje pronađite ovdje.

Plodine su nakon odluke Stožera također produljile radno vrijeme do nedjelje, a kako koja trgovina radi danas, pronađite ovdje.

Trgovine Prehrane, iako u subotu na blagdan nisu radile, u nedjelju su ponovno otvorile vrata, a više informacija pronađite ovdje.

Svoja vrata nedjeljom ponovno je otvorio i Studenac, a točno radno vrijeme potražite ovdje.

Kaufland, Pevex, Bauhaus i KTC kupce su obavijestili da su njihove trgovine zatvorene i u subotu i u nedjelju.

Na stranicama City Centera Oneobjavljeno je da City Center one West i East u Zagrebu te centar u Splitu rade prema redovnom radnom vremenu nedjeljom, no od 14 do 15 sati trgovine će biti zatvorene zbog dezinfekcije prostora.

Na istom principu, također s pauzom od sat vremena između 14 i 15 sati radit će i Arena Centar u Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close