Dijelovi Zagreba nepredviđeno bez tople vode, oglasio se HEP

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. srpanj 2023. u 11:33
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

HEP-Toplinarstvo obavijestilo je u subotu kako je zbog tehničkih poteškoća u proizvodnom postrojenju TE-TO Zagreb, nastalih uslijed jučerašnjeg nevremena, u jutarnjim satima obustavljena isporuka tople vode krajnjim kupcima u Novom Zagrebu te u naseljima u istočnom dijelu grada.

Isporuka tople vode obustavljena je i u naseljima Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Ferenščica, Dubrava, Donji grad, Trnje, Njivice, Martinovka, Vrbik i Cvjetno.

Ističu da je uslijed kvara na proizvodnom postrojenju došlo i do nekoliko puknuća na vrelovodnoj mreži, kao posljedica nevremena.

Nakon što se uspostavi rad proizvodnog postrojenja, moći će se utvrditi točan broj i lokacije puknuća vrelovoda te pristupiti sanaciji, stoji u priopćenju.

Radnici HEP Proizvodnje i HEP-Toplinarstva su na terenu kako bi se kvar i puknuća što prije sanirali.

Iz HEP-Toplinarstva procjenjuju kako bi po trenutnom stanju na terenu, opskrba toplom vodom trebala biti uspostavljena sutra tijekom dana.

Krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje dok se šteta ne sanira.

Komentari (12)
Pogledajte sve

Je li moguće da se baš sve oče karat sa mnom?

 

Zadnji put kad sam bil je bila ista ta, zvala me prvim imenom itd.. tad sam bio Buco… Sad sam sexy..

I oso ja do zubara privatnoga, riješiti kaijes koji vučem par godina, skoro sam se potuko s njom, ali dobro buši.. bila je puno draža dok je bila crvena  ..

No dobro pol sata tisuću kuna kažem ja wow, jel to poskupio i rentgen.. kaže mala sisata, “nije otkad sam ja ovdje.”. pitam ja ” a otkad ste vi ovdje?” I ova nešto razdražena “2 godine …”.

Mislim ako bu se tak ponašala …

 

Te sitne nisu dobre.. interspecijalni problem.. neznam kaj joj je pa dal’ bi ga ja njoj itekako…

I dođen ja u la fisheriu i ova mi direkt pogleda u kitu.. vidjevši da sam primijetio odmah trči do frižidera i počinje se guzit.

New Report

Close