Daruvarski cvjetni sajam i Mađarska fišijada

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2016. u 15:04
Foto: Grad Daruvar

Na jesenskom Daruvarskom cvjetnom sajmu okupilo se dvadesetak izlagača / proizvođača cvijeća ali i OPG-ova koji su, između ostalog, nudili sireve, džemove, pekmeze, rukotvorine od lavande, filca i s

U organizaciji Grada Daruvara i TZ Daruvar-Papuk, 22.10.2016., od 9 do 18 sati, glavni gradski trg u Daruvaru ispunili su brojni uzgajivači cvijeća te ukrasnog, aromatičnog i začinskog bilja koji su nudili cvjetne sadnice te proizvode i savjete vezane za hortikulturu. Na jesenskom Daruvarskom cvjetnom sajmu okupilo se dvadesetak izlagača / proizvođača cvijeća ali i OPG-ova koji su, između ostalog, nudili sireve, džemove, pekmeze, rukotvorine od lavande, filca i sl.

Na zadovoljstvo svih posjetitelja, istovremeno se na Trgu kralja Tomislava pod okriljem Zajednice Mađara Daruvar održalo 2. prijateljsko kulinarsko sučeljavanje u spravljanju mađarskog fiš paprikaša, pikantne riblje juhe, jednog od najpoznatijih jela mađarske kuhinje. Na fišijadu je bilo prijavljeno 22 ekipe, natjecanje je započelo u 12 sati, a najbolji majstori od kotlića bili su nagrađeni.

Komentirajte prvi

New Report

Close