Dalmatinac koji je zapalio internet oglasom za apartmane već rasprodao sve za sezonu: ‘Da sam znao…’

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2023. u 17:39
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Apartmane iznajmljuje desetak godina, a nije mu ovo prvi duhoviti oglas, samo što ga ranije, kaže, nisu primijetili mediji. Apartmane koje je ponudio u oglasu su se razgrabili, a neki su čak izrazili želju da si rezerviraju i za iduću godinu.

Toliko mu je puta telefon zazvonio u posljednja 24 sata da će mu, kaže, “uši otpast”. Dalmatincu Petru Zuanoviću Zuji telefonska linija “užarila” se nakon što je na Facebook stranici Apartmani Hrvatska objavio zanimljiv oglas za iznajmljivanje njegovih apartmana, a čija su vrata ovoga ljeta otvorena, istaknuo je, samo domaćim gostima i cijene su im niže od uobičajenih na jadranskoj obali. Snizio ih je, kako je objasnio, jer su se “cijene sve napumpale ka luftiči prije plaže”, “deset deka zimske je 15 kuna na akciji, a “mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta”.

– Da sam znao da će biti ovako, stavio bih običan oglas – komentira za Večernji list kroz smijeh Petar Zuanović popularnost koju je pridobio oglasom za najam triju apartmana u Selinama.

– Sve je istina, cijene su zaista takve kako piše – potvrđuje odmah.

A apartmani su odmah i razgrabljeni. Građani su, naime, odlično reagirali na njegov potez.

– Ni ne znam više koliko me ljudi zvalo, ali sigurno je 20 ili 30 obitelji rezerviralo termine za ovo ljeto. Ima i deset do petnaest njih koji su ozbiljno izrazili želju da ih predbilježim za sljedeću sezonu. Kažem im: “Čekajte malo, ljudi, još ni ova sezona nije počela” – smije se Zuanović.

Komentirajte prvi

New Report

Close