Czech Airlines se vraća u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2016. u 12:31
Foto: Boris Ščitar / Pixsell

Prvi let za Zagreb uspostavljen je davne 1930. godine i to je povijesno najstarija destinacija ove kompanije u redovitom prometu iz Praga.

Češki nacionalni prijevoznik Czech Airlines se nakon pauze od  četiri godine ponovno vraća na svoje tradicionalno tržište. Današnjom prezentacijom u VIP salonu Međunarodne zračne luke Zagreb Czech Airlines je najavio ponovni dolazak u Zagreb 27. travnja ove godine.

Prvi let za Zagreb uspostavljen je davne 1930. godine i to je povijesno najstarija  destinacija ove kompanije u redovitom prometu iz Praga. Czech Airlines će Zagreb i Prag povezivati četiri puta tjedno u ljetnom redu letenja, te putnicima nuditi mogućnost daljnjih vezanih letova prema drugim europskim destinacijama iz Praga. Cijena karte u jednom smjeru iznosi 72 Eura, a povratna karta sa svim uključenim taksama je 141 Euro.

Prvo slijetanje iz Praga je planirano, 27. travnja 2016. Iz  Zagreba su planirana dva leta tjedno i to ponedjeljkom i četvrtkom, a iz Praga srijedom i nedjeljom. Tijekom ljetne sezone uvesti će se još dodatna dva leta tjedno.

Komentirajte prvi

New Report

Close