CROMA: Mislav Vučić menadžer godine

Autor: Mladen Miletić , 19. veljača 2024. u 17:00
Mislav Vučić glavni je izvršni direktor JGL-a od 2017./T. Miletić/PIXSELL

Na svečanosti u hotelu Esplanade dodijeljeno je ukupno 11 nagrada u različitim kategorijama menadžerima koji su se istaknuli poduzetničkim duhom, ali i etičkim i odgovornim poslovanjem.

Mislav Vučić dobitnik je nagrade menadžer godine u kategoriji velikih poduzeća koju tradicionalno, već 33. godinu dodjeljuje Hrvatsko udruženja menadžera i poduzetnika (HUM) CROMA.

Na svečanosti u hotelu Esplanade dodijeljeno je ukupno 11 nagrada u različitim kategorijama menadžerima koji su se istaknuli poduzetničkim duhom, ali i etičkim i odgovornim poslovanjem.

Mislav Vučić glavni je izvršni direktor JGL-a (Jadran Galenski Laboratorija) od 2017. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru započeo u Plivi. U JGL je došao s pozicije generalnog direktora Teve Rumunjska gdje je proveo uspješnu integraciju Actavisa. U 20-godišnjoj karijeri u Plivi, Tevi i Sandozu prošao je različita područja farmaceutske industrije.

“Nagrade posebnima čini to što su odraz zajedničkog rada i predanosti. Zato želim zahvaliti svakom zaposleniku JGL-a na trudu, zalaganju i posvećenom radu. U JGL-u smo dokazali da je moguće ostvariti dobre rezultate i u teškim vremenima”, izjavio je Mislav Vučić.

Najboljom menadžericom u kategoriji srednjih poduzeća proglašena je Anita Cvetić Oreščanin iz Poslovne inteligencije, a u kategoriji malih Iva Rogović Lekić (Marsh). Dubravka Vrgoč (Projekt Open House Zagreb 2023.) najbolji je projektni menadžer, a Teo Širola iz Metamorfoze najbolji mladi menadžer.

Najbolji strani menadžer je Huseyin Bahadir Bedir (MZL Zagreb), Vjekoslav Majetić (DOK-ING) poduzetnik je godine, a Tomislav Cikač (Pro-Klima) najbolji menadžer u kategoriji inozemne tvrtke.

Nagradu za životno djelo ponijeli su Gordana Kovačević (Ericsson Nikola Tesla) i Bogdan Tihava (Auto Hrvatska), a nagrada “Tihomir Premužak” za pozitivan društveni utjecaj pripala je Kristijanu Cinottiju (Mazars Cinotti Audit).

Komentirajte prvi

New Report

Close