Croatia Airlines ove godine uvodi nove linije

Autor: Poslovni dnevnik , 10. ožujak 2024. u 09:08
U ljetnom redu koji počinje krajem ožujka uvode se linije iz Zagreba prema Berlinu/I. Čagalj/PIXSELL

Predstavnik CA za Njemačku Mato Radić potvrdio je da prodaja na tom tržištu ide i bolje nego lani.

Među najznačajnijim tržištima za Croatia Airlines svakako je njemačko na kojem ostvaruje najviše letova, a za ovogodišnju ljetnu sezonu s tog i drugih tržišta i novim linijama, očekuje se veća popunjenost letova i dobra turistička godina, rekao je Jasim Bajić, predsjednik uprave Croatia Airlines.

“S Njemačkom imamo najviše letova cijele godine, a ove u ljetnom redu koji počinje krajem ožujka uvodimo linije iz Zagreba prema Berlinu, te s drugih zračnih luka u Hrvatskoj prema njemačkim gradovima. Vjerujemo da će promet biti jači nego lani, a s cijenama smo konkurentni i već sada bilježimo dobru potražnju za letovima iz i za Njemačku”, kazao je Bajić.

Predstavnik CA za Njemačku Mato Radić potvrdio je da prodaja na tom tržištu ide i bolje nego lani. Uz već dogovorenu suradnju s Turkish Airlinesom i letove Split-Istanbul, Bajić je za ljetni red letenja 2024. godine najavio da je će od svibnja biti dostupna i tri nova leta iz Zagreba za Berlin, Tiranu i Stockholm.

Iz Croatia Airlines pojašnjavaju kako je to dio strategije širenja međunarodne mreže letova, a CA je zadnji puta izravne letove za Berlin iz Zagreba imao krajem 1990-ih.

Sada ih ponovo uvodi zbog potražnje, ali i dobre suradnje s njemačkim i hrvatskim partnerima. Za Tiranu će CA letjeti dvaput tjedno, za Berlin tri puta, kao i za Stockholm.

Komentirajte prvi

New Report

Close