Croatia Airlines i ove godine proširuje međunarodnu mrežu letova iz Splita

Autor: Poslovni.hr , 20. ožujak 2024. u 17:00
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Novost su letovi Split – Istanbul, a zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivat će Split
s 21 inozemnim odredištem, odnosno 22 zračne luke tijekom sezone

Croatia Airlines i u ovogodišnjem ljetnom redu letenja, treću godinu zaredom, proširuje mrežu redovitih međunarodnih letova iz Splita u europska odredišta.

Novost su i izravni letovi Split – Istanbul, triput na tjedan – utorkom, četvrtkom i subotom, u razdoblju od 7. svibnja do sredine listopada 2024., čime Croatia Airlines omogućuje još kvalitetniju zračnu povezanost Splita s međunarodnim odredištima. Putnicima na ovoj liniji dostupne su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 179 eura.

Osim toga, ponovno su planirani i sezonski letovi Split – Oslo i Split – Skoplje koji su uvedeni lani, kao i sezonski letovi u Amsterdam, Bukurešt, Dublin, Milano i Stockholm koji su uvedeni 2022. godine, tako da će zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ove sezone povezivati Zračnu luku Split s 21 međunarodnim odredištem, odnosno 22 zračne luke (Amsterdam, Atena, Beč, Berlin, Bukurešt, Dublin, Düsseldorf, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, London Gatwick i London Heathrow, Lyon, Milan, München, Oslo, Pariz, Prag, Rim, Skoplje, Stockholm i Zürich).

Komentirajte prvi

New Report

Close