CRANE u Saboru o ukidanju predujma poreza na dobit

Autor: Marta Duić , 18. veljača 2024. u 22:00
Predstavnike CRANE-a dočekali su predsjednik i članovi Odbora za gospodarstvo Hrvatskog sabora/PD

Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE osnovana je 2008. i jedna je od najstarijih udruženja poslovnih anđela i investitora Europe.

U Hrvatskom Saboru održan je sastanak predstavnika Hrvatske mreže poslovnih anđela i investitora – CRANE s predsjednikom i članovima Odbora za gospodarstvo Sabora.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Odbora za gospodarstvo Žarko Tušek te saborski zastupnici, a prokomentirana je aktualna investicijska i poduzetnička klima u RH te detektirani smjerovi za dodatna porezna rasterećenja i poboljšanja likvidnosti poduzetnika poput potencijalnog ukidanja predujma poreza na dobit.

“Ključne teme bile su investicijska klima u RH, stimulativni porezni okvir za daljnji poticaj investicija, zajednički uspjesi Vlade RH i gospodarstva RH u prevladavanju izazovnih godina, perspektive i izazovi koji nam predstoje”, izjavio je Žarko Tušek, predsjednik Odbora.

Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE osnovana je 2008. i jedna je od najstarijih udruženja poslovnih anđela i investitora Europe. Članovi su redom vrhunski i uspješni serijski poduzetnici, menadžeri i ulagači.

Komentirajte prvi

New Report

Close