Coca-Cola pomaže smanjiti broj mladih bez posla

Autor: Ivan Tominac , 07. rujan 2021. u 22:00
Martina Raškaj, konzultantica za CV i LinkedIn/PD

Kroz program se kod mladih od 18 do 30 godina razvijaju životne i poslovne vještine koje nisu dovoljno zastupljene u formalnom obrazovanju.

Coca-Colina podrška mladima je edukativan program kojim od 2017. godine kompanija Coca-Cola HBC Hrvatska pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj.

Kroz program se kod mladih od 18 do 30 godina razvijaju životne i poslovne vještine koje nisu dovoljno zastupljene u formalnom obrazovanju. Ove godine program se sastoji od osam webinara koji će se održavati u razdoblju od rujna do prosinca, te dvaju tečajeva.

“Edukacija je ove godine potpuno digitalna i besplatna za sve korisnike, a sastoji se od dvaju tečajeva kojima je moguće pristupiti kad god i gdje god želite, ali i od niza webinara koji se održavaju online u stvarnom vremenu”, istaknula je Tihana Tea Mušica, stručna suradnica za održivo poslovanje i odnose sa zajednicom Coca-Cole HBC Adria.

Ovoga četvrtka u 17 sati počinje prvi webinar na temu Moj CV neće u smeće, koji će voditi Martina Raškaj, konzultanica za CV i LinkedIn. Webinar je namijenjen svim mladima u Hrvatskoj, a osobito onima u dobi od 18 do 30 godina koji su trenutačno nezaposleni, te studentima.

Prvi tečaj ‘Ja i drugi’ je već dostupan na stranici Leap Academy, a polaznici će kroz njega saznati više o umrežavanju, kako sastaviti upečatljiv životopis, ali i o vrstama komunikacije i tehnikama aktivnog slušanja te važnosti osobnog razvoja.

Komentirajte prvi

New Report

Close