Cijev u zagrebačkom kvartu puknula prije dva tjedna, još uvijek nije popravljena: “Strah me znati koliko je to vode”

Autor: Poslovni.hr , 05. kolovoz 2022. u 11:10
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

Molimo građane navedenog područja za razumijevanje i strpljenje”, javili su iz Holdinga te dodaju kako “učestalost puknuća cjevovoda i ostalih vrsta kvarova ne razlikuje se od višegodišnjeg prosjeka.

“Prvi dio je počeo curiti prije dva tjedna. Druga cijev je puknula protekli vikend. Zvali smo komunalne redare i Vodoospskrbu. Ja sam išao tamo to prijaviti, rekli su da su upućeni u slučaj, ali nisu rekli kad će početi sanaciju“, ispričao nam je stanar ulice Josip Sviben. Iako voda neprekidno teče, kaže da nemaju poplava u dvorištima, no on i susjedi za zgražaju nad količinom vode koja se troši uzalud dok su neki dijelovi zemlje pod restrikcijama korištenja pitke vode.

Puknuća cijevi u Zagrebu postala su redovita pojava. Gotovo svakog tjedna dio grada ostane bez vode zbog puknuća dotrajalih cijevi, ali inače ekipe za hitne intervencije brzo izađu na teren.

“To curi dva tjedna. Strah me znati koliko je to vode”, kazala je druga stanarka Ulice Bukovački krč za Dnevnik.hr

Pukla cijev u Dubravi

Inače, u petak, 5. kolovoza 2022. godine, zbog puknuća cjevovoda, dio potrošača u Ulici Orehovečki brijeg u Dubravi je bez vode.

“Radi se o puknuću cjevovoda za koje ne očekujemo da će prouzročiti značajniju štetu.

Za vrijeme radova opskrba vodom osigurana je putem autocisterne s oznakom “VODA ZA PIĆE”.

Molimo građane navedenog područja za razumijevanje i strpljenje”, javili su iz Holdinga te dodaju kako “učestalost puknuća cjevovoda i ostalih vrsta kvarova ne razlikuje se od višegodišnjeg prosjeka. Naše službe ulažu napore kako bi našim građanima u najkraćem roku omogućile normalizaciju vodoopskrbe”.

Komentirajte prvi

New Report

Close