Janjetina u Dalmaciji ima gotovo kultni kulinarski status. No, primjerice, restoran u Zadru koji smo posjetili na godinu treba čak šesto metara drva. Metar su znali plaćati čak i do 2000 kuna.
– Nije uopće bilo bitno koliko ćete platiti, jer koliko god ste nudili, Talijani su nudili više, kaže za HRT vlasnica restorana Ivana Pedić.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.možda ipak bolje na balote
falila mi se prodavačica u dućanu da je udana za Dalmatinca….
i nemojte jest janjetinu iz makedonije, nije normalna..
ali ja sam školu zatvorio 🙂
Uključite se u raspravu