Čak 74 udruge dobilo financijsku potporu za projekte usmjerene podršci roditeljstvu

Autor: Poslovni.hr , 20. srpanj 2023. u 15:39
Fot: Središnj državni ured za demografiju i mlade

Sredstva za financijsku potporu osigurana su u državnom proračunu Republike Hrvatske kroz raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću.

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić uručila je Ugovore financijske potpore udrugama za projekte usmjerene podršci roditeljstvu za 2023. godinu.

Sveukupno je 149 udruga iz cijele Republike Hrvatske prijavilo projekte usmjerene podršci roditeljstvu, dok je njih 74 ostvarilo pravo na financijsku potporu u iznosu od 795.638,54 eura.

Sredstva za financijsku potporu osigurana su u državnom proračunu Republike Hrvatske kroz raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću.

Državna tajnica Željka Josić istaknula je da je ovo treća godina otkako Središnji državni ured za demografiju i mlade provodi program financijske potpore udrugama te da joj je drago vidjeti da projekti udruga prate zakonske promjene poput uvođenja očinskog dopusta.

Posebno je istaknula projekte koji uključuju i promoviraju korištenje upravo očinskog dopusta, novog prava koje osnažuje roditeljsku ulogu očeva.

Državna tajnica naglasila je da ima mnogo zanimljivih i dobrih projekata koji su dobili potporu, ali i onih koji nažalost nisu zbog ograničenih financijskih sredstava.

“Vi ste naši ključni partneri u promociji dobrih praksa te provođenju programa i angažmanu izravno u lokalnim zajednicama”, rekla je Josić prisutnim predstavnicima udruga.

Za kraj je čestitala svim dobitnicima te ih potaknula da nastave s radom i aktivnostima u svojim lokalnim zajednicama.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Za uspješnu borbu protiv baba, moramo razumijeti kako baba razmišlja, gdje živi i čim se hrani..

 

 

Hrvatica inače ne zna kako doći do sexa..

Jedna je tila nešto od mene i napravila čitav plan . Kao oću s njom na tečaj plesa.. pa mjesec dva tečaj pa kao idemo klizati na Šalatu.. itd.. pa ovo ono..

I nakon prvog sexa ako ne i prije u igri su kvalifikacije za brak..

Visina min. 180.. ten besprijekoran, kosa gusta i crna ( ili okrugla ćelava glava za plagiocefaličarke) Oči crne ili zelene.. mišićav ne mora bit, dosta da je vretenast zna plesati, pjevati i svirati gitaru../ ima vještinu socijalni status i lovu .

Brada poželjna gusta..

Ma Guardiol 😁

 

Gott ha

Uglavnom baba me iritirala stanodavka valjda je htjela sex, Ali ja sam ipak samo poluteška kaegorija.. ičeka ona mene pred vratima i zovem ja policiju i ovi ne žele doć.. a da babi zveknem šamar u samoobrani  ja bi u zatvor.. sapienti sat

 

 

New Report

Close