Čak 48 tehnoloških poduzeća iz zemlje i svijeta ‘lovi’ talente na Speed Datingu FER-a u četvrtak

Autor: Lucija Špiljak , 08. prosinac 2019. u 22:00
Više od 300 studenata predstavit će se kroz kratke intervjue

Organizatori, studentska udruga eSTUDENT i Centar karijera FER-a, ove će godine dovesti ponajbolja hrvatska i inozemna poduzeća iz 12 industrija.

Predstavnici iz čak 48 tehnoloških poduzeća stižu 12. prosinca na Fakultet elektrotehnike i računarstva, gdje će u sklopu 4. Career Speed Datinga – jedinstvenog spoja selekcijskog intervjua i speed datinga – tražiti novi visokokvalificirani kadar među više od 300 studenata STEM usmjerenja.

"Neke od najperspektivnijih studenata koje trenutačno imamo upoznali smo baš na Career Speed Datingu i ostali smo s njima u kontaktu, dok se nije dogodio pravi trenutak da krenemo u suradnju", rekli su predstavnici tvrtke Rimac Automobili, koji uz Infobip, Exordium Games i Gideon Brothers sudjeluju na događaju.

Svaki student imat će priliku u skupini od šest poduzeća sa svakim predstavnikom razgovarati osam minuta. Organizatori, studentska udruga eSTUDENT i Centar karijera FER-a, ove će godine dovesti ponajbolja hrvatska i inozemna poduzeća iz 12 industrija: bankarske, ICT, energetske, automobilske, game industrije, mobile i web, telekomunikacija, osiguranja, softvera, fintecha i elektroindustrije.

"Ovom suradnjom akademska i gospodarska zajednica mogu se još snažnije povezati i studentima pružiti iskustvo koje će im oakšati i pomoći u poslovnom i osobnom razvoju", poručila je Nikolina Relić iz Centra karijera FER-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close