Čačićevi dečki spiskali 14 milijuna kuna na plaće?

Autor: Poslovni.hr , 21. siječanj 2013. u 10:19
Radimir Čačić, Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, popularno zvan ‘Čačićev’ centar, koji vode ‘Čačićevi dečki’, povećao je broj zaposlenih u manje od godinu dana.

Centar za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija, popularno zvan 'Čačićev' centar, koji vode 'Čačićevi dečki', povećao je broj zaposlenih u manje od godinu dana.

Novi list piše kako je CEI, osnovan na Čačićevu inicijativu krajem ožujka 2012. godine, osmišljen kao mjesto s kojeg će se pratiti i nadzirati sve investicije u državi, a financirat će ga, primarno, i paušalno, javne tvrtke.

"Rad je počeo s milijun kuna iz državnog proračuna, i 12 zaposlenih, novozaposlenih državnih službenika, odabranih javnim natječajem. Broj zaposlenih otad se popeo na 28 ljudi, a tijekom prošle godine raspolagali su sa, i potrošili, 14 milijuna kuna, pri čemu su po 1,67 milijuna mjesečno dobivali od HEP-a, a 340 tisuća, primjerice, od Plinacra", izvještava list.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Knežijski dječaci su za ove mala djeca! A sve legalno……. iz naših đepova….

Nema veze što su toliko potrošili, pa već se osjeti njihov rad. Kvalitetnija nam je struja, kvalitetniji nam je plin….ide bolje.

Nemogu vjerovati da u HNS-u ima takvih Čačićevih dečki .

Njih 28 potrošili 14 miliona za manje od godinu dana ?

Pa nisu to neki novci , manje od miliona po zaposlenom.

New Report

Close