Burger King dolazi u Arena Centar

Autor: Poslovni.hr , 21. travanj 2015. u 11:58
Foto: Jurica Galoić / Pixsell

Do lipnja, u centru će se otvoriti još novih trgovina i restorana.

Arena Centar, vodeća destinacija za shopping i zabavu na domaćem tržištu, doživio je još jednu potvrdu svog uspjeha i vrijednosti branda. U ožujku ove godine, dodijeljen mu je status Superbrandsa koji mu je dodijelilo stručno vijeće sastavljeno od 34 člana iz struke prema kriterijima pouzdanosti, kvalitete, razlike i emotivnog učinka.  

Mišljenje struke potvrđuje i povjerenje građana: prema zadnjem istraživanju GFK Centra za istraživanje tržišta, Arena Centar je omiljeni centar Zagrepčana već treću godinu zaredom. 

Prema istom istraživanju, Arena Centar ima najvišu ocjenu kvalitete i zadovoljstva posjetitelja: 7,9 u odnosu na konkurenciju. Ujedno je zauzeo vodeće mjesto na regionalnom tržištu: čak 12% posjetitelja centra na  godišnjoj razini  čine turisti. 

Centar koji od svog otvaranja neprestano  bilježi rast posjetitelja i prometa, u prvom kvartalu ove godine posjetilo je preko 2 milijuna kupaca što je gotovo 4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Centar bilježi i značajan rast prometa zakupaca od čak 9%  u usporedbi s prvim kvartalom prošle godine. 

Na čelu s novim direktorom Tomislavom Dekalićem, Arena Centar se nastavlja  razvijati u smjeru kvalitetne ponude brandova, ali i kvalitetne zabave i opcija za provođenje slobodnog vremena.

Nedavno je otvoren redizajnirana, najveća u Hrvatskoj trgovina Massimo Dutti kao i luksuzni dućan sportskom obućom Shoetique. U prvoj polovici svibnja, otvara se trgovina Womens’ Secret u potpuno novom konceptu u prizemlju Arena Centra. Do lipnja, u centru će se otvoriti još novih trgovina i  restorana: multibrand trgovina obućom OFFICE shoes, trgovina nakitom danskog branda PANDORA i restoran poznatog američkog lanca Burger King.

Komentirajte prvi

New Report

Close