Bubalo: Gume na službenim autima nismo platili 350.000 kuna

Autor: Agencija VLM , 29. srpanj 2013. u 16:59
Krešimir Bubalo (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

Riječ je o ukupno sedam vozila, jednom kombiju i šest automobila. Gume se mijenjaju sukladno prijeđenim kilometrima, otprilike na svakih 20.000 do 30.000, pojasnio je Bubalo.

Krešimir Bubalo, bivši gradonačelnik Osijeka i potpredsjednik HDSSB-a demantirao je pred novinarima pojedine napise da je Gradska uprava u protekle četiri godine za nabavku guma za automobile potrošila 350.000 kuna. 

Naime, zbog eksplozije prednje lijeve gume na službenom gradskom vozilu Renaultu Laguni proteklog četvrtka na Slavonici umalo su stradali zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš i pročelnik za kulturu Dražen Alerić. Kako je Bubalo iznio, u proteklih pet godina, od 2009. godine do 2013. godine potrošeno je 225.000 kuna bez PDV. 

– Riječ je o ukupno sedam vozila, jednom kombiju i šest automobila. Gume se mijenjaju sukladno prijeđenim kilometrima, otprilike na svakih 20.000 do 30.000. Kada su veće brzine, normalno je da se brže i troše – odgovorio je Bubalo koji je na konferenciju za novinare pozvao i svojeg bivšeg šefa voznog parka u Gradskoj upravi Ronalda Pavoševića. – Što se tiče ovih guma, odgovorno tvrdim da su na Renaultu Laguni stavljene nove u travnju i od tada je vozilo prešlo 20.000 kilometara i još nešto sitno. Zbog eksploatacije po autocesti došlo je do brže potrošnje – rekao je. Dodao je kako se ne bi čudio da ga za "mjesec ili dva dana, ako grom udari u Kuhačevu 9, prozovu da se to dogodilo jer je i on tamo bio".

– Zamjera mi se što sam uveo neke novine poput sistema javne nabave kada je u pitanju, primjerice, potrošnja goriva koja se do tada plaćala gotovinom, a onda smo uveli sustav javne nabave i naplatu goriva putem INA-inih kartica – kazao je. Bubalo je pozvao Gradsku upravu da se počnu baviti poslovima. – Na svaku laž ćemo odgovarati – poručio je.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Bubalo, braniš se kao i Sanader, a tako ćeš i završiti lopovčino.

Građani Osijeka nisu ovce, pa da ne znaju kako je vladala udruga kriminalaca HDSSB. Mito, korupcija, nepotizam, lopovluk gdje god se može, brutalna kontrola medija, sve uz potpis Bubala i Šišljagića. Pretvorili su Osijek u grad mraka i ludila iz kojeg je svatko normalan otišao ko nije član SEKTE. Malo po malo počinju isplivavati na površinu sve radnje ovih kriminalaca, a ako postoji pravna država će zabraniti takve kriminalne skupine kao HDSSB da se više organiziraju.

Ko o čemu kurva o poštenju. Cijeli USKOK bi se trebao preseliti u Osijek da istraži sve lopovske radnje ovog pačenika i njegove lopovske družine zvane HDSSB.

New Report

Close