BTravel kupio turističku agenciju Erste Card Cluba

Autor: Sergej Novosel Vučković , 07. ožujak 2019. u 06:11
Vodstva ECC-a i BTravela nakon sklopljenog posla

Najbrže rastuća agencija u regiji dobiva s DC Travelom novi kanal prodaje i nove partnere, klijentima ECC-a još bolje usluge.

Putnička agencija BTravel postala je potpuni vlasnik agencije DC Travel, preuzevši je od Erste Card Cluba (ECC), izvijestili su iz BTravela, ne otkrivajući vrijednost posla.

Kako navode iz te relativno mlade (osnovana 2015.), a najbrže rastuće agencije u regiji, sa sjedištem u Zagrebu i uredima u Puli, Ljubljani i Beogradu, specijaliziranoj za incoming, poslovni i sportski turizam, te organizaciju školskih ekskurzija, DC Travel (DCT) je od 1992. agencija s velikim iskustvom pružanja privatnih i poslovnih turističkih usluga, posebno za klijente ECC-a. BTravel ovom akvizicijom osnažuje tržišnu poziciju kroz plasman proizvoda iz svoje produkcije na novi kanal prodaje, a dobiva i nove poslovne partnere kojima može ponuditi još više usluga.

DC Travel nastavljat će djelovati kao DC Travel by BTravel, osiguravajući klijentima ECC-a sve pogodnosti kao i dosad, uz neke nove, koje je predstavio predsjednik Uprave BTravela Dalibor Bilić. "Usluge DC Travela podići ćemo na najvišu razinu, a atraktivne ponude bit će na raspolaganju u realnom vremenu, te ćemo posebnu brigu voditi oko djelatnika Erste grupe.

Uskoro ćemo lansirati novu web stranicu na kojoj će biti predstavljen i loyalty program za sve naše kupce, unutar kojeg ćemo ugovorno jamčiti najbolju cijenu, te će svaka kupnja generirati novčane popuste", najavio je on.

BTravel je, prema Poslovnoj Hrvatskoj, u 2017. imao prihode od 65,5 milijuna kuna, 42% više nego godinu prije, te 50-ak zaposlenih. Dojučerašnji Ersteov DCT 2017. je imao prihode od oko 1,7 mil. kuna. "Svi naši klijenti i nadalje će imati sve pogodnosti kao i dosad, kao npr. prava iz Exclusive nagradnog programa, ali uz dodatne pogodnosti koje im donosi BTravel", kaže Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na http://3xDate.top

New Report

Close