Branko Bačić otkrio kad će doći do rekonstrukcije Vlade

Autor: Poslovni.hr , 06. travanj 2022. u 12:59
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nije htio govoriti o potencijalnim odlazećim i dolazećim imenima, naglasivši da će o tome puno bolje reći predsjednik Vlade za koji dan.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić u srijedu je najavio da će do rekonstrukcije Vlade vjerojatno doći nakon Uskrsa, zbog jednotjedne stanke u radu Sabora, no, o imenima nije htio govoriti, naglasivši da će se o tome vrlo brzo očitovati premijer Andrej Plenković.

„Predsjednik stranke i Vlade Andrej Plenković od stranačkih je tijela dobio mandat da provede rekonstrukciju, odnosno osvježenja u Vladi i da utvrdi u kojem obimu i roku će se provesti, ali što prije”, rekao je Bačić na konferenciji za novinare, piše N1 televizija.

S obzirom na to da je idući tjedan stanka u radu Sabora zbog Velikog tjedna, pojasnio je, nemoguće je očekivati da se do Uskrsa napravi rekonstrukcija. “Nakon Uskrsa ćemo vrlo vjerojatno imati prijedlog rekonstrukcije”, najavio je Bačić.

Nije htio govoriti o potencijalnim odlazećim i dolazećim imenima, naglasivši da će o tome puno bolje reći predsjednik Vlade za koji dan.

Prije Uskrsa nije moguće očekivati rekonstrukciju Vlade, jer je idući tjedan stanka zbog Velikog tjedna, ali nakon Uskrsa vjerojatno ćemo imati prijedlog rekonstrukcije Vlade, rekao je Bačić, odgovarajući na pitanje novinara N1 televizije.

Komentirajte prvi

New Report

Close