Nakon četiri tjedna došli po dobitak od 10 milijuna kuna: “Nisam posebno uzbuđen”

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2020. u 16:00
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Očekivali smo da će prvo nazvati i raspitati se o mogućnostima podizanja dobitaka, rekli su iz Lutrije.

Hrvatska lutrija izvijestila je kako je bračni par iz Našica podigao svoj dobitak – Jackpot Lota 7 u iznosu od 10.000.000,00 kuna.

– Bračni par iz Našica došao je bez najave. Iznenadio nas je, samo su se pojavili, dobitnik i supruga došli su po svoj Jackpot. Očekivali smo da će prvo nazvati i raspitati se o mogućnostima podizanja dobitaka. No, došao je i rekao da nema posebnog razloga zašto je čekao još od 13. svibnja da se javi podigne svoj 10.000.000,00 kuna vrijedan dobitak – Jackpot Lota 7 iz 39. kola. To nije novac koji bi bilo tko pustio da čeka. No, oni jesu i došli su tek krajem prošloga tjedna, navodi se u priopćenju iz Hrvatske lutrije.

Ističu kako su već pomišljali organizirati medijsku potragu za sretnim dobitnikom. Za sada nitko ne zna da su baš oni ti sretnici koji su osvojili Jackpot od maksimalnih 10 milijuna kuna.

– Nemam svoje omiljeno prodajno mjesto za igru, nisam redovan igrač i nemam svoje sretne brojeve. Igram se. Loto 7 jedina je igra koju igram i to već dugi niz godina. Nisam očekivao dobitak pa nisam šokiran niti posebno uzbuđen. Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, polovio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot, govori sretni dobitnik, dok je supruga očigledno uzbuđena dodala:

– Taman sam se smirila i sada na blagajni ponovo me obuzima neko uzbuđenje. Veliki je to novac. Na što ćemo potrošiti dobitak? Koliki god popis napraviš, još uvijek ostaje puno novca za trošiti, rekla je.

Rekli su da nemaju nekih posebnih, neostvarenih želja. Nisu očekivali dobitak pa još ne znaju na što će ga potrošiti.

Komentirajte prvi

New Report

Close