Boris Rivić na čelu Arsano Medicala, najavljuje akvizicije

Autor: Mladen Miletić , 04. travanj 2024. u 19:02
Boris Rivić novi je predsjednik Uprave Arsano Medicala/Davor Zunić

Arsano Medical Group je najveća i najbrže rastuća privatna zdravstvena grupacija u Hrvatskoj i regiji.

Arsano Medical Group, najveći ulagač u privatno zdravstvo u Hrvatskoj i regiji s više od 420 medicinskih djelatnika, osnažio je upravljačku strukturu imenovanjem Borisa Rivića na poziciju predsjednika Uprave grupacije.

Arsano Medical Group je najveća i najbrže rastuća privatna zdravstvena grupacija u Hrvatskoj i regiji koju čine 2 specijalne bolnice, 4 poliklinike i jedna zdravstvena institucija, kroz koje godišnje prođe preko 230.000 pacijenata te se napravi više od 440.000 dijagnostičkih postupaka, 1750 operativnih zahvata i više od 160.000 radioloških pregleda.

Uz Borisa Rivića, menadžment Arsano Medical Group čine Alen Akšamija, glavni financijski direktor i Sandra Morović, glavna medicinska direktorica.

“U Arsano Medical Group potpuno smo fokusirani na podizanje standarda zdravstvene skrbi u privatnom zdravstvu jer vjerujemo da je to najbolji način za dugoročni rast i razvoj.

U sve naše ustanove i procese uvodimo najviše kriterije korporativnog upravljanja i osiguravamo nužne investicije u infrastrukturu i tehnologiju, uz kontinuirana ulaganja u naše zaposlenike i profesionalni razvoj stručnih timova. Kao jedna od najvećih medicinskih grupacija u regiji, fokusirani smo na strateško pozicioniranje, rast, unapređenje i sigurnost poslovanja za sve članice naše grupacije istovremeno potpuno posvećeni individualnom i sveobuhvatnom pristupu prevenciji, liječenju i rehabilitaciji korisnika naših usluga.

U narednom periodu nastavljamo sa širenjem poslovanja, kako organski tako i novim akvizicijama”, izjavio je Boris Rivić, predsjednik Uprave Arsano Medical Group. 

Komentirajte prvi

New Report

Close