Boris Jokić ima poruku za Domovinski pokret, evo kome daje podršku

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2021. u 08:44
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako zaključak izbora Jokić je naveo da su pobijedile stranke koje su vodile pozitivnu kampanju.

“Najveća vijest ovih izbora su četiri velika grada, pobjeda novih ljudi, novih snaga, neke dolaze iz SDP-a i HDZ-a, neke su posebne i nove i ugrožavaju duopol HDZ-a i SDP-a. Što se tiče drugih gradova, niti druge etablirane stranke nisu puno bolje prošle na izborima”, rekao je analitičar Boris Jokić za Dnevnik Nove TV.

Kao zaključak izbora Jokić je naveo da su pobijedile stranke koje su vodile pozitivnu kampanju. Komentirao je i Domovinski pokret.

“Hrvatskoj treba takva jedna stranka desnice i ako se okrenu prema pozitivnim porukama, mislim da imaju svoju budućnost. Iz ovih izbora, izlazi nekoliko stvari. Prvo, kandidati koji su vodili pozitivne kampanje, konstruktivne kampanje su pobjednici. U sva četiri veliki grada su to oni koji su nudili neka rješenja. Po meni, to je znak da je građanima je dosta negativnih perspektiva, dosta je napada, dosta je agresivnih istupa. I poruka Domovinskom pokretu je ta da nađu konstruktivne desne politike koje bi mogli ponuditi na lokalnoj i nacionalnoj razini. Druga stvar koju treba reći. Situacija u Istri je pokazala da je svaki glas važan. I treća stvar – velika pozitivna promjena i energija u Zagrebu, u Splitu, ali i gradovima poput Osijeka gdje će HDZ zavladati, u Rijeci sa novim kandidatom SDP-a, u Sinju sa kandidatom Mosta. Nova politika stiže iz različitih političkih opcija. I ja kao neovisna osoba im mogu reći – podrška svim kandidatima koji nude pozitivne perspektive, bez obzira iz koje su stranke”, zaključio je Jokić.

Komentirajte prvi

New Report

Close