Bolski video o windsurfingu odlikovan na prestižnom natječaju u sklopu ITB-a

Autor: Poslovni dnevnik , 14. ožujak 2021. u 22:00
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Gledatelje s ljepotama jedne od najljepših svjetskih plaža, Zlatnog rata te umijećem surfinga upoznaju bolski surferi.

Turistička zajednica Bola na otoku Braču osvojila je nagradu za video ‘Windsurfing’ na međunarodnom turističkom sajmu ITB Berlin, izvijestili su u nedjelju iz bolskog TZ-a, istaknuvši da je kampanja “Naše bolske priče” dobila brončani sjaj.

“Koliko su važne autentičnost i inovativnost pri komuniciranju destinacija prepoznao je žiri prestižnog međunarodnog natjecanja turističkog filma i multimedije, The Golden City Gate 2021., koji se 20. put održao u sklopu najpoznatijeg međunarodnog turističkog sajma ITB Berlin.

U jakoj konkurenciji filmova iz svijeta, a po odabiru 45 stručnjaka u žiriju, treću nagradu u kategoriji CITIES (gradovi) osvojio je video TZ Bola, ‘Windsurfing’, iz kampanje Naše bolske priče”, priopćili su iz Turističke zajednice Bola.

Gledatelje s ljepotama jedne od najljepših svjetskih plaža, Zlatnog rata te umijećem surfinga upoznaju bolski surferi pozivajući posjetitelje da osjete užitak u lovu na valove.

Direktor Turističke zajednice Bola, Markito Marinković, izrazio je veliko zadovoljstvo nagradom. “Drago mi je što je i međunarodni žiri prepoznao vrijednost uključivanja mještana u promociju Bola, jer upravo oni najbolje, s mnogo entuzijazma i ljubavi, predstavljaju mjesto u kojem žive”, rekao je Marinković.

Kampanja ‘Naše bolske priče’, realizirana u suradnji s produkcijskim timom DOKU FILMS, producenticom Mihaelom Reščić i scenaristicom Hanom Klain iz Klain PR-a, osvojila je nedavno i međunarodnu turističku nagradu Golden Interstas Award 2020. na 23. Međunarodnom Tourfilm Festivalu – ITF’CRO’2020.

Komentirajte prvi

New Report

Close