Organizacija posla od kuće
Žujine svirke

Bolje je ostati u svojim ‘gajbama’, magnet su live koncerti naših rockera

Zagrebačka pivovara streama nastupe iz prostora glazbenika, prvi je na Facebooku pratilo više od 100.000 ljudi.

Marta Duić
31. ožujak 2020. u 22:00
Večeras u 20 sati nastupa kultni riječki bend Let3/G. Kovačić/PIXSELL

Nakon Nene Belana&Fiumensa, koji su prošlog vikenda oduševili fanove na Žujinoj Facebook stranici, Žuja nastavlja sa svojim svirkama. Večeras, 1. travnja, od 20 sati na Žujinoj Facebook stranici zasvirat će riječki rock bend Let3.

Kako kažu iz Zagrebačke pivovare, reakcije na prvi koncert su bile sjajne i na tom valu pozitive Žujine svirke nastavljaju dalje. Ideja je da se koncerti održavaju jednom tjedno u narednom periodu.

Napominju kako su Žujine svirke privukle veliku pažnju javnosti već pri samoj najavi prvog koncerta. Nastup Nene Belana&Fiumensa vidjelo je tako više od 100.000 ljudi putem mobilnih ekrana i računala.

“Još jednom pozivam sve da i dalje ostanu u svojim ‘gajbama’. Važno je biti discipliniran i zadržati fokus, ali sad nema odustajanja. Uživajte u svirkama”, poručila je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare. ‘Hvala što nam ove ‘budi doma’ trenutke činite toplijima i ljepšima’, ‘Bravo, hvala vam od srca’, ‘Hvala dečkima što su nam dio ove tmurne svakodnevice učinili življima i ljepšima’, samo su neke od reakcija potrošača na Žujinoj Facebook stranici nakon prvog koncerta.

“I to je ono što nas pokreće. Ovi su trenuci iznimno teški svima, ali kada pokažete ljudima da mislite na njih, reakcije su odlične.

Nenu Belana i Fiumense je naša neočekivana ideja oduševila jer u ovom razdoblju, nažalost, nemaju prilike svirati, a to ipak najviše vole raditi. Naravno, pritom su strogo poštivali naputke Stožera o distanciranju i higijeni. Streamali su iz studija člana benda, basista Olje Dešića, koji se nalazi na Trsatu i ima dovoljno prostorija pa je svaki član benda imao svoju.

Riječki bend, Let 3, uvijek je spreman za akciju i dobru zabavu. Kada smo im se javili s ovom idejom, nisu puno razmišljali. Prilično su uzbuđeni, raspamećeni čarima modernih tehnologija. Drago im je da u ovim vremenima mogu doprinijeti i zabaviti ekipu koja ostaje doma”, poručuju iz Zagrebačke pivovare.

Uoči prve svirke naišli su na manje tehničke poteškoće zbog kojih su fanovi, nažalost, morali malo pričekati početak nastupa. “To nije nimalo utjecalo na dobre vibracije koje je stvorio online koncert Nene Belana i Fiumensa, veterana domaće glazbene scene. Uostalom, na većini koncerata se s uzbuđenjem čeka dolazak glavne zvijezde na pozornicu, zar ne?”, kažu iz vodeće domaće pivarske industrije.

Kako ističu, Žujine svirke idu dalje s ciljem da donesu malo pozitivne energije i sjajne glazbe u domove diljem Hrvatske. Nakon Nene Belana i Fiumensa te benda Let 3, pripremaju i nova iznenađenja, a sve novosti bit će na vrijeme objavljene na Žujinoj Facebook stranici.

“Ova aktualna, vrlo ozbiljna, epidemiološka situacija u Hrvatskoj i svijetu odrazila se, naravno, i na prodaju piva. Iako smo brojne planirane projekte morali odgoditi, i u ovim izvanrednim okolnostima kompanija vrlo dobro funkcionira i to posebno zahvaljujući zaposlenicima Zagrebačke pivovare. Pred nama je izazovno razdoblje, ali se nadamo da ćemo se, čim nam to prilike dozvole, vratiti našem uobičajenom načinu poslovanja”, poručuju iz Zagrebačke pivovare.

New Report

Close