BKS Bank otvorila novu poslovnicu u Zagrebu

Autor: Objava za medije , 09. studeni 2020. u 15:15
FOTO: Press

BKS Bank u Hrvatskoj posluje već 18 godina. Danas je u zapadnom dijelu Zagreba otvorena nova poslovnica. U modernom ambijentu građanima se nude visokokvalitetne usluge.

„Blizak odnos s klijentima nam je vrlo važan, jer, iako su brojni poslovi u bankarstvu u cijelosti digitalizirani, osobno informiranje još uvijek je na cijeni. Stoga me raduje otvaranje naše četvrte poslovnice u Hrvatskoj, a našim djelatnicima želim puno uspjeha“, kazala je Herta Stockbauer, predsjednica Uprave BKS Bank. Poslovanje postojećih poslovnica u Zagrebu, Rijeci i Splitu razvija se izvrsno.

Novootvorena poslovnica planirana je te izgrađena prema novom konceptu. „Središnji element je novi uslužni šalter – takozvani ServiceDesk – koji je dizajniran da bude otvoren i prostran te je prva i središnja točka kontakta za klijente. Za podizanje gotovine postavljena je posebna blagajna u zasebnoj prostoriji u koju klijenti ulaze pojedinačno, što jamči maksimalnu diskreciju“, naglasila je Stockbauer. Prostrano predvorje opremljeno je ekranom na dodir koji pruža informacije o širokoj paleti proizvoda i usluga BKS Bank, a zona s bankomatom dostupna je 24 sata dnevno.

Moderna poslovnica s velikim planovima

„Kao banka smo dobro regionalno povezani i usmjereni na budućnost.

Zahvaljujući svojim homogenim strukturama, u mogućnosti smo ponuditi osobne i, prije svega, individualne usluge u svim područjima bankarskog poslovanja“, istaknuo je Tihomir Zadražil, direktor hrvatske podružnice BKS Bank sa sjedištem u Rijeci. Ponuda je namijenjena fizičkim osobama i seže od stambenih kredita, individualnih modela računa, kreditnih kartica, pa sve do opsežne ponude digitalnih proizvoda. „Kao banka okrenuta budućnosti, nudimo najnovija digitalna rješenja, od BKS-ove mobilne aplikacije do sigurnog i jednostavnog korištenja internetskog bankarstva“, dodao je direktor Juraj Pezelj koji zajedno s Tihomirom Zadražilom vodi BKS Bank na hrvatskom tržištu.

Upravljanje novom poslovnicom povjereno je Kristini Kričanski koja raspolaže 18-ogodišnjim bankarskim iskustvom. Zajedno s Antonijom Gudasić i Sanjom Rukavina razvijat će poslovanje BKS Bank u zapadnom dijelu Zagreba. Novootvorena poslovnica smještena je na ukupno 145 četvornih metara prostora u sklopu Hotela Antunović na Zagrebačkoj aveniji.

Komentirajte prvi

New Report

Close