Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić: Imam šokantne dokaze

Autor: Poslovni.hr , 25. svibanj 2021. u 11:15
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je danas poduži post na svom Facebooku uz koji je objavio i screenshotove za koje tvrdi da “dokazuju da članovi grupe Borg postavljaju članove Nadzornog odbora”. Screenshotovi su iz 2017. godine.

Objavu Ivice Todorića prenosimo u cijelosti:

“SIMBOLI KORUPCIJE U AKCIJI

Danas u RH su svima poznate činjenice da je zločinačko udruženje grupa Borg dobila političku podršku da piše zakon sebi po mjeri, a koji je predsjednik HDZ-a Plenković manipulacijama, lažima i političkim autoritetom nametnuo Vladi i Saboru na izglasavanje. Nakon čega je grupa BORG neprijateljski preuzela privatnu imovinu Agrokor.

Kako cilj nije bio samo preuzeti Agrokor već sada predsjednik HDZ-a Plenković šalje grupu BORG u Agrokor da ga i OPLJAČKAJU.

Iako je A. Ramljak od članova grupe BORG jedini zaposlenik Agrokora ponovno ostali zločinci iz grupe BORG ilegalno dolaze u Agrokor i njime upravljaju.

Sada prilažem šokantni dokaz (mail) – članovi zločinačkog udruženja grupe Borg sada postavljaju članove nadzornog odbora u Agrokoru i u članicama grupe Agrokor.

Kako u svakom trgovačkom društvu vlasnik imenuje i skupštinu i nadzorni odbor ovdje se vidi tko je praktički vlasnik Agrokora i tko imenuje funkcionere u Agrokoru.

Ali to nije sve, sada drugi još šokantniji dokaz, A.Ramljak šalje dokumentaciju – nadzorni odbor prijedlog novih članova i to nezamislivo – TENI MIŠETIĆ (naravno Plenkoviću) i M.Dalić.

Čovjek ostaje u nevjerici. Kako sud, DORH takav kriminal dozvoljavaju? Šta rade istraživački novinari?

Jasno je da vlasnici imenuju članove nadzornih odbora, u ovom slučaju to može biti Izvanredni povjerenik Ramljak – kojemu je Plenković pisao životopis za nominaciju u Agrokor – a IZNAD NJEGA JE PVV, SUD, A NE Plenković, Dalić, Bricelj, Korunjic,Besak i slični (usput svi članovi zločinačke grupe BORG) osim toga nisu zaposleni u Agrokoru, a Agrokorom upravljaju, KAKO? Isto praksa kao prilikom neprijateljskoga preuzimanja Agrokora!

Osim toga sve te kriminalne radnje bile su priprema početka pljačke, afera svejtnici, Hotmail afera, Roll up afera i dr., (o čemu ćete poštovani pratitelji dobiti dokaze). DORH nije imao snage zaustaviti korupciju i kriminal!

Komentirajte prvi

New Report

Close