Bivši kandidat za gradonačelnika dao ostavku u HDZ-u nakon niza pokušaja da se zaposli

Autor: VLM , 03. srpanj 2019. u 09:14
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

-Ostavku na članstvo podnosim umoran od čekanja, a nespokojan zbog udaljavanja od demokršćanskih vrijednosti. Jednako tako razočaran sam s rezultatima koje postiže HDZ na razini Gradske organizacije Ludbreg na posljednja tri izbora – rekao je Franolić.

Nekadašnji HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ludbrega Igor Franolić dao je ostavku na članstvu u stranci u kojoj je bio 18 godina.

– Ostavku na članstvo podnosim umoran od čekanja, a nespokojan zbog udaljavanja od demokršćanskih vrijednosti. Jednako tako razočaran sam s rezultatima koje postiže HDZ na razini Gradske organizacije Ludbreg na posljednja tri izbora – rekao je Franolić, prozivajući i lokalno vodstvo stranke, pišu Varaždinske vijesti, koje također navode da je Franolić bio i direktor Lukoma u kojem je imao menadžerski ugovor s otpremninom od 823 tisuće kuna.

Objašnjavajući zašto je zapravo umoran od čekanja, magistar prometnih znanosti Franolić je ukazao na to da se u zadnje tri godine dvaput prijavio na natječaj za člana Uprave Hrvatskih cesta, ali i druga radna mjesta, ali bez rezultata. Neki natječaji su poništeni, a za svoj neuspjeh u traženju posla krivi politiku.

– Čekao sam dane i mjesece, čekao sam i kao mali svog oca, hrvatskog branitelja, vukovarskog branitelja, koji je jedan od rijetkih posljednjih policajaca koji je uspio izvršiti proboj po kukuruzištu i onda doći u Zagreb i podnijeti prijavak Vrhovnom zapovjedniku i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Gospodine Plenkoviću, mislim da sam dosta čekao. Odlazim časno i uzdignute glave – poručio je.

Komentari (1)
Pogledajte sve

kad te ne uhljebe, vrijednosti najedamput postanu važne

New Report

Close