Bivši direktor Piškornice krivotvorio diplomu?

Autor: Poslovni.hr , 12. ožujak 2018. u 09:13
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio da je riječ o prometnom fakultetu u Beogradu, a ne Zagrebu.

Istražitelji su ovih dana otkrili novu činjenicu o bivšem šefu Piškornice Mladenu Jozinoviću (38). Navodno je krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu. Točnije, Jozinović uopće nema završen fakultet, a govorio je da ima, navodi Podravski list.

Izvori bliski županijskim vlastima, suvlasnicima Piškornice, otkrivaju kako bi Jozinovića, među ostalim, policija mogla teretiti za krivotvorenje diplome te nezakonitu financijsku korist koju je time namaknuo, piše dalje Podravski. Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio da je riječ o prometnom fakultetu u Beogradu, a ne Zagrebu.

No, odao ga je i životopis koji je 2012. godine, prije nego što će biti izabran za direktora, poslao županijskim skupštinama u Krapini, Varaždinu, Koprivnici i Čakovcu, koji su suvlasnici Piškornice. U rubrici "obrazovanje" piše: “Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci; Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, diplomirani inženjer; Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu – u tijeku magisterij.

Komentari (7)
Pogledajte sve

koja smo mi vukojebina .strašno.


Fakultet prometnih znanosti nije fakultet nego ubrzani tečaj plesa! Taj tečaj može završit svatko tko je završio 4 godine pučke škole…..

e ne može svatko
samo oni koji unaprijed dobiju informaciju koja će glazba svirati i koliko se ubacuje u džubox

Fakultet prometnih znanosti nije fakultet nego ubrzani tečaj plesa! Taj tečaj može završit svatko tko je završio 4 godine pučke škole…..

ja bi da i nagradio

New Report

Close