Bivše radnice Kamenskog šivat će kute za jedan maloprodajni lanac tgovina

Autor: Poslovni.hr , 29. ožujak 2017. u 11:11
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ne tražimo ništa osim prilike za rad, a bez lažne skromnosti, svoj posao obavljamo vrhunski, izjavila je predsjednica udruge Kamensko

Udruga bivših radnica tvornice Kamensko i njihova nova Indiegogo kampanja, kojom skupljaju sredstva za kupnju profesionalnih šivaćih strojeva, već ostvaruju pozitivne rezultate i pomake po pitanju potražnje i privlačenja novih poslova. Tako će ove hrabre žene šivati kute za prodavačice domaćeg maloprodajnog lanca Sloga podravska trgovina.

„Odlučili smo angažirati Udrugu Kamensko jer te žene zaslužuju raditi i svi koji mogu doprinijeti tome trebali bi poduzeti taj korak. Naše prodavačice i prodavači zaslužuju kvalitetne materijale i krojeve, koje im Udruga posve sigurno može omogućiti na temelju uistinu respektabilnog iskustva. Siguran sam da ćemo naručiti još artikala čim Udruga skupi sredstva za nove strojeve i time proširi opseg usluga i količinu robe koju mogu isporučiti. Uvijek ćemo podržavati domaće proizvode, a posebno one koje stvaraju žene koje su vlastitim snagama uspjele prebroditi veliku nepravdu i financijsku krizu. Nadam se da će mnogi drugi slijediti naš primjer.“ – izjavio je Jurica Veselić, komercijalni direktor Sloge podravske trgovine.

„Radujemo se svakom novom angažmanu. Trudimo se odraditi što više možemo na ovim rabljenim mašinama koje imamo i željno iščekujemo dan kad ćemo kupiti stroj koji nam je prijeko potreban kako bi naši proizvodi postali konkurentni na tržištu. Ne tražimo ništa osim prilike za rad, a bez lažne skromnosti, svoj posao obavljamo vrhunski. Sigurna sam da će nam se javiti još tvrtki poput Sloge podravske trgovine kad vide koliki trud i ljubav ulažemo u sve svoje proizvode.“ – izjavila je Đurđa Grozaj, predsjednica Udruge Kamensko.

Komentirajte prvi

New Report

Close