Best in Parking osnažio upravljački tim

Autor: Poslovni dnevnik , 30. travanj 2024. u 10:54
Stipanka Ivandić Štefanek bit će odgovorna za operacije i poslovni razvoj te obavljati COO funkciju za cijelu grupu/PD

Best in Parking AG vodeći je developer, vlasnik i upravitelj infrastrukture parkiranja i mobilnosti.

Stipanka Ivandić Štefanek pridružila se u ožujku upravljačkom timu tvrtke Best in Parking d.o.o.

Best in Parking AG vodeći je developer, vlasnik i upravitelj infrastrukture parkiranja i mobilnosti, a trenutno upravlja s oko 88.000 parkirnih mjesta i više od 500 e-punionica na 200 visokokvalitetnih lokacija u srednjoj i jugoistočnoj Europi, s glavnim tržištima u Austriji, Italiji i Hrvatskoj.

Breiteneder Immobilien Parking AG vodeći je dioničar društva Best in Parking AG, dok manjinski udjel drži globalni infrastrukturni fond Macquarie Asset Management. Stipanka Ivandić Štefanek dokazani je financijski stručnjak s opsežnim znanjem u upravljanju projektima i procesima, uključujući i velike projekte u području nekretnina.

Posjeduje široko međunarodno iskustvo i brojne kontakte u regiji jugoistočne Europe. Upravljački tim Best in Parkinga d.o.o. danas čine Stipanka Ivandić Štefanek, odgovorna za operacije i poslovni razvoj te Ibrica Zulfikarpašić, odgovoran za pravne poslove i administraciju. Uz operativnu nadležnost za Hrvatsku i regiju jugoistočne Europe, Ivandić Štefanek će također preuzeti i COO funkciju za cijelu Best in Parking Grupu, s ciljem unaprjeđenja operativne izvrsnosti i razmjene najboljih praksi.

Johann Breiteneder, CEO Grupe, ističe kako ovo imenovanje jasno demonstrira važnost ove regije za poslovanje cijele Grupe. Trenutno, Grupa upravlja s više od 10.000 parkirnih mjesta na više od 20 lokacija u Hrvatskoj, uključujući gradove Zagreb, Rijeku, Dubrovnik, Varaždin te Osijek.

Jedan od glavnih projekata svakako je i projekt Žabica u Rijeci, u sklopu kojeg se provodi sveobuhvatna urbana transformacija pretvaranjem nekadašnjeg željezničkog kolodvora u arhitektonski značajan kompleks s oko 1000 parkirnih mjesta, efikasnim autobusnim terminalom i preko 10.000m2 komercijalnih i uredskih sadržaja.

Ovim projektom ne rješava se samo potreba za parkiranjem, već se pridonosi i revitalizaciji središta grada i obalne zone.

Komentirajte prvi

New Report

Close