Beroš: Dio liječnika skrivao opremu, u svakom ratu ima pete kolone

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2020. u 09:45
Foto: POOL / CROPIX

U svakom ratu postoji peta kolona, oni koji nam bacaju klipove pod noge, neće uspjeti!, rekao je Beroš na jutrošnjoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera.

Ministar zdravstva Vili Beroš na press konferenciji Nacionalnog stožera žestoko je osudio zlonamjerno prikazivanje situacije lošijom nego što jest od strane pojedinaca. ”Neki liječnici namjerno su skrivali opremu”, rekao je.

“Ljuti me ponašanje zlonamjernih pojedinaca. Dobio sam informaciju da pojedini liječnici namjerno sklanjaju opreme s polica da bi lažno prikazali stanje”, otkrio je Beroš.

“U ovom trenu iz Zaboka za Zagreb stiže 7 tisuću maski i milijun rukavica. Radimo maksimalno koliko je moguće u odnosu na svjetska tržišta. Kad ovo završi evaluirat će se uloga svih nas, pa i mene.Situacija nije optimalna, ali Vlada čini sve da svima osigura sve. U svakom ratu postoji peta kolona, oni koji nam bacaju klipove pod noge, neće uspjeti!“, rekao je Beroš na jutrošnjoj konferenciji za novinare Nacionalnog stožera na kojoj je objavljeno da je u Hrvatskoj danas zaraženo 418 ljudi.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Najlakše je reci to je zato loše prošlo jer su “neki zeznuli“ … uvijek je nama netko kriv. Pogotovo političarima … Da ne bi kojim slučajem sami bili krivi sto ne rade ama bas nista nego se slikaju i snimaju iza tuđeg znoja. BLJAAAK

New Report

Close