– Papirologiju smo brzo riješili, prijavljen sam, ide mi staž, a cijela plaća mi ide na račun. Imam osiguran odličan smještaj i dva obroka u restoranu. Uvjeti su u svakom smislu puno bolji nego u Srbiji, a skoro sve moje kolege ovdje su već sedam-osam sezona. Planiram ostati ovdje što duže, možda čak i nekoliko godina – kaže za N1 Srbija kuhar iz Beograda Vanja Buđevac, koji ovog ljeta radi u Fažani.
Sugovornik N1 Srbije priznaje da je prije dolaska bio skeptičan po pitanju rada u Hrvatskoj.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Volimo Beograđanke 😗
Halucinator..
Srbi i Ameri su mnogo slična nacija
Uključite se u raspravu