Baterija od laptopa zapalila im stan u Puli

Autor: Poslovni.hr , 03. srpanj 2020. u 10:24
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Stan su kupili prije pet godina na kredit kojeg će otplaćivati još godinama.

Podsjetimo,  ponedjeljak iza 9 sati ujutro u Tomasinijevoj ulici u Puli buknuo je požar. Na sreću, u njemu nije bilo ozlijeđenih, iako su Zlatkova supruga i osmogodišnje dijete u tom tenutku bili u stanu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. Stan su kupili prije pet godina na kredit kojeg će otplaćivati još godinama. Kaže da su vatrogasci stili u rekordnom roku, a sat u boravku na zidu, stao je u trenutku kad je požar ugašen, u 9.27 sati, pišu 24 sata.

– Supruga i mali su bili kući u tom trenutku. Prema policijskom izvješću eksplodirala je baterija od laptopa na dječjem radnom stolu i sve je buknulo u sekundi. Supruga je par minuta prije toga bila u toj sobi i otišla oprati kosu. Mali je iz kuhinje uzeo sladoled i išao na terasu pojesti. Taj sladoled u čaši još stoji na stolu, kao neki podsjetnik. Supruga je, kad je završila u kupaonici, išla vidjeti sina na terasu i mobitelom ga uslikati da pošalje fotografiju svojoj sestri, kod koje trenutno boravimo zbog cijele situacije. Odjednom je čula pucketanje i išla pogledati što je to. Već je dio stana bio bio pun dima a soba u plamenu. Odmah je dijete izvela van i vratila se po mobitel da nazove vatrogasce. Da je to učinila trenutak kasnije ne bi dobro završilo jer je stan već bio u plamenim jezicima. Gusti dim se vidio nadaleko, a kao što možete osjetiti, cijela zgrada još smrdi po zapaljenoj plastici i čađi. Sve smo izgubili, ali je hvala Bogu živa glava – objasnio je Zlatko u razgovoru za 24sata.

Obitelji Lovrić možete pomoći uplatom na račun: Sanja Lovrić, IBAN: HR0823400093218372009, SWIFT:PBZGHR2X za uplate iz inozemstva sa svrhom:za sanaciju stana i pomoć obitelji

Komentirajte prvi

New Report

Close