BAT Adria – priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Autor: Suzana Varošanec , 07. ožujak 2021. u 22:00
BAT je već četvrtu godinu zaredom nositelj uglednog Global Top Employer certifikata/PD

Globalno visoke standarde BAT omogućava i u Hrvatskoj, gdje je sjedište BAT Adria regije iz kojeg se upravlja u osam zemalja.

Kompanije diljem svijeta, tako i one hrvatske, sve više ulažu u zaposlenike, pa njihovo zadovoljstvo radnim uvjetima pozitivno utječe na produktivnost na poslu, ali i na korporativnu kulturu i imidž kompanije.

Kao jedan od dobrih poslodavaca s visokim globalnim standardima ističe se British American Tobacco (BAT), već četvrtu godinu zaredom nositelj uglednog Global Top Employer certifikata.

Globalno visoke standarde BAT omogućava i u Hrvatskoj, gdje je sjedište BAT Adria regije iz kojeg se upravlja u osam zemalja.

Ove je godine kompanija odlučila u svim državama BAT Adria regije posebno obilježiti Dan zahvalnosti zaposlenicima (Employee Appreciation Day), prvi petak u ožujku koji ima tradiciju obilježavanja od 1995.

Svih gotovo 3000 zaposlenika tim su povodom dobili simboličan dar, a timovi su odvojili vrijeme za virtualno neobavezno druženje.

“Zaposlenicima pružamo odlične radne uvjete i prilike za razvoj, no želimo im i na druge načine pokazati da su ključni za uspjeh kompanije. Iz tog razloga smo ove godine proširili obilježavanje Dana zahvalnosti zaposlenicima na čitavu regiju, želeći ih iznenaditi simboličnim poklonom i neobaveznim druženjem pred početak vikenda”, kaže Sanja Šijanec, članica Uprave za Hrvatsku u BAT Adriji.

BAT Adria je već niz godina nositelj certifikata Poslodavac Partner za regiju, koji potvrđuje izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, a dodjeljuje ga konzultantska kuća Selectio.

Status Global Top Employera za ovu godinu dobilo je tek 16 multinacionalnih kompanija, i prema objašnjenju Top Employers Instituta koji izdaje certifikat, BAT-u je dodijeljen zbog prednosti u privlačenju najboljih talenata, investiranja u zaposlenike i činjenice da kompanija omogućuje izvanrednu atmosferu za rad.

Komentirajte prvi

New Report

Close