Bandić o Tedeschiju: Pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. srpanj 2020. u 08:24
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Iz Policijske uprave zagrebačke su potvrdili da su zaprimili prijavu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je u utorak, komentirajući podnošenje kaznene prijave protiv Emila Tedeschija mlađeg zbog obijesne vožnje i prijetnji, da se osjeća sigurno, a “pojedinačni incidenti ili bedak na ulici” neće ga smetnuti u svakodnevnom radu.

“Osjećam se siguran u našem gradu, pojedinačni incidenti ili pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim ono što radim svakodnevno. Sve ostalo prepuštam mašti drugih, ne bih to komentirao”, rekao je Bandić novinarima.

Bandić je time prokomentirao medijske napise da je nakon 11. svibnja podnio kaznenu prijavu protiv Emila Tedeschija mlađeg, sina istoimenog poduzetnika, osnivača i vlasnika Atlantic Grupe, zbog obijesne vožnje i prijetnji.

Iz Policijske uprave zagrebačke Hini su potvrdili da su zaprimili prijavu i da u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu provode izvide.

“Možemo potvrditi da je zaprimljena prijava građanina te da ova policijska uprava u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu provodi izvide”, odgovorili su iz zagrebačke policije.

Komentari (1)
Pogledajte sve

javio se krimos

New Report

Close