Bandić Bernardiću: Dosta sam vas trpio, imam pravo na riječ!

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2012. u 11:13
Milan Bandić; Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon sukoba, većina zastupnika napustila je dvoranu Gradske skupštine, zbog čega je Bernardić morao prekinuti sjednicu.

Rasprava o kreditnom rejtingu Holdinga izazvala je žestoku svađu između gradonačelnika Milana Bandića i predsjednika gradske skupštine Davora Bernardića, zbog čega su u dvoranu ušli i zaštitari, piše Večernji list.

Nakon što je zastupnica Margareta Mađerić postavila pitanje o stanju u Holdingu, izlaganje je imao predsjednik uprave Ivo Čović. Čović je prebacio krivnju na Grad, odnosno gradonačelnika, nakon čega se Bandić hio referirati. No predsjednik Skupštine D. Bernardić nije mu dao riječ.

 Dosta sam vas trpio, imam pravo na riječ i znam se izboriti za svoje pravo. Sad ću govoriti – rekao je Bandić s govornice, dok mu je Bernardić dobacivao da bude pristojan i da mora poštovati poslovnik.
“Ja jesam mlađi od vas, ali morate se naučiti biti pristojni, ne možete govoriti dok vam ne dam riječ, morate poštovati poslovnik”, kazao je Bernardić. Nakon sukoba, većina zastupnika napustila je dvoranu Gradske skupštine, zbog čega je predsjednik Bernardić morao prekinuti sjednicu dok se ponovno ne ostvari kvorum.

Više pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close