Bakterije koje život znače

Autor: Poslovni.hr , 14. listopad 2015. u 15:31
Foto: PR

Proizvodi su prepoznati na međunarodnom nivou, nagrađeni su nizom priznanja te su svi klinički ispitani.

MarinaLab Opus d.o.o. hrvatska je obiteljska tvrtka za proizvodnju medicinskih proizvoda, kozmetike, kozmetike s posebnom namjenom i dodataka prehrani, a poznata je pod brandom Acidosalus. 

Proizvodi su prepoznati na međunarodnom nivou, nagrađeni su nizom priznanja te su svi klinički ispitani.

Acidosalus dodatak prehrani

Acidosalus je prirodni pripravak nastao fermentacijom mlijeka pomoću jedne od najmoćnijih probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus. Acidosalus sadrži vrlo visoku koncentraciju živih klica

Lactobacillus acidophilus po mililitru pripravka (10 na 12-u) te prirodnu antibiotsku supstancu koja ima široki antimikrobni spektar kojim blokira rast i razvoj patogenih bakterija i gljivica u crijevima i sluznicama, te je bogat vitaminima B skupine i folnom kiselinom.

Folna kiselina ima vrlo važnu ulogu u metabolizmu našeg organizma (hematopoetični faktor, faktor rasta, važne su u trudnoći za očuvanje ploda, čuvaju živčani sustav, važne su kod funkcije jetre, kod stvaranja novih stanica i zacjeljivanja rana).

Lactobacillus acidophilus je izrazito djelotvoran prirodni antibiotik koji sprječava rast i razvoj različitih bakterija i gljivica, na primjer Salmonellae Shigellae, Esherichia coli i drugih enteropatogenih bakterija, te posebno gljivicu Candidu albicans. Zbog sposobnosti naseljavanja u probavnom traktu, poboljšava ukupno stanje crijevne mikroflore, utječe na mnoga patološka stanja koja bi se mogla nazvati "oslabljena otpornost". Acidosalus sadrži enzim laktazu, pa ga zbog tog svojstva mogu uzimati osobe alergične na laktozu (mliječni šećer). 

Ljekoviti pozitivni učinak Lactobacillus acidophilus je potvrđen brojnim znanstvenim studijama diljem svijeta. Zbog ovih i u praksi dokazanih činjenica Acidosalus ima terapijsku vrijednost.

Preporučuje se kod ovih stanja:

· za opće poboljšanje zdravlja kod oboljenja organizma i za jačanje imuniteta (različite virusne i bakterijske upale, dugotrajne terapije antibioticima, alergije i sl.),

· kod poremećene probave uslijed stresa, nepravilne prehrane, različitih dijeta i slično,

· kod crijevnih tegoba, pospješuje stvaranje zdrave crijevne mikroflore (proljev, nadutost,zatvor, colitis, Helicobacter pylori),

· kod različitih kožnih oboljenja (iznutra i kao oblog),

· kod edema (zadržavanja vode u tijelu),

· kod reumatskih oboljenja,

· kod različitih upala urogenitalnog trakta, osobito koje traju duži vremenski period ili se često ponavljaju (Escherichia coli, Candida albicans, Clamydia i sl.),

· kod različitih gljivičnih i bakterijskih upala rodnice.

Acidosalus Vaginalete – primjenjuju se u terapiji akutnih i kroničnih vaginalnih infekcija uzrokovanih različitim bakterijama, virusima i gljivicama kao što su Escherichia coli, Proteus,HPV virus, Candida albicans te kod drugih poteškoća koje može izazvati oslabljeni imunitet, stres ili antibiotici. Može se koristiti i u trudnoći.

Acidosalus Vaginalni probiotik – koristi se za prevenciju i pomoć pri liječenju vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (E. coli, Proteus), virusima (HPV-virus) i gljivicama (Candida albicans); u zaštiti vaginalne sluznice, održavanju ravnoteže vaginalne flore, trenutno uklanjanje vaginalne suhoće, u prevenciji i liječenju kolpitisa, uzrokovanog Candidom, te prevenciji rekurentnih urinarnih infekcija.  Može se koristiti i u trudnoći. 

Acidosalus plus- odličan je za podizanje i jačanje imuniteta. Acidosalus je probiotik s visokom koncentracijom živih klica Lactobacillus acidophilus koje djeluju kao "prirodni antibiotik" vrlo širokog antimikrobnog spektra, osobito kod Escherichia coli, Enterococcus, Proteus, Pseudomonas bakterija, Salmonella, Chlamydia, HPV, Rotavirusa te posebno dobro protiv gljivice Candide albicans.

Acidosalus Soja – podiže i jača imunitet. Služi za zaštitu od nepoželjnih bakterija, virusa i gljivica, poglavito nakon uzimanja antibiotika, kad je organizam pod opterećenjem stresa te nakon kemoterapije i zračenja. Sojino mlijeko je bez laktoze, lako probavljivo i preporuča se svim osobama. 
Može se uzimati i preventivno. Sojini fitoestrogeni smanjuju tegobe menopauze, spriječavaju osteoporozu te čuvaju kosti.

Acidosalus Baby – podiže i jača imunitet. Novi jedinstveni probiotik Acidosalus Baby proizveden je na istom principu koji je dokazao svoju učinkovitost i u Hrvatskoj i u svijetu. Namijenjen je djeci bez obzira na dob. Jača imunitet i obnavlja crijevnu floru nakon primjene antibiotika, raznih probavnih smetnji te proljeva. Učinkovita je pomoć u terapiji bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija poput npr. Rotavirusa, Salmonella, Escherichia coli i dr.

Ostali proizvodi: Acidosalus gel za intimnu njegu, Acidosalus sprej za nos i usta, Acidosalus krema forte, Acidosalus pasta za zube 3 u 1.

Komentirajte prvi

New Report

Close