Bad Blue Boysi bi konačno mogli na slobodu?

Autor: Poslovni.hr , 13. studeni 2023. u 12:23
Foto: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL

Athanasios Kaimenakis, odvjetnik hrvatskih navijača iznio je ključne informacije.

Grčki mediji javljaju kako je analiza pokazala kako se DNK ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa nalazi na jednom od noževa pronađenih na mjestu incidenta, a na tom istom nožu pronađen je i genetski materijal uhićenog grčkog navijača Aristidisa Deliosa (35). Inače, taj navijač uhićen je u četvrtak na području Kypselia, dok se protiv njega vodi postupak zbog sudjelovanja u izgredima na stadionu Panthessaliko, prenosi Večernji list.

Grčki nogometni huligan koji je osuđen na 12 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u krvavim neredima na finalu grčkog kupa u Volosu 2017., uhićen je u četvrtak kako bi odslužio kaznu i vlasti će ga ispitati i zbog moguće upletenosti u smrt Mihalisa Katsurisa, navijača AEK-a zbog čijeg je ubojstva stotinu BBB-a još u zatvoru u Grčkoj. Grčki mediji navode da se radi o Aristidisu Deliosu (35) koji je već odveden u zatvor. Njegovi odvjetnici kategorički negiraju da je upleten u Katsurisovo ubojstvo.
Athanasios Kaimenakis, odvjetnik hrvatskih navijača iznio je ključne informacije koje bi mogle utjecati na njihovo puštanje iz pritvora. Naime, na dva noža pronađena kao dokazni materijal, nije otkriven niti jedan DNK uzorak koji bi povezao Hrvatske navijače s ubojstvom.

Komentirajte prvi

New Report

Close