Austrian Airlines vraća popularnu liniju Beč – Zagreb: Evo kada će prometovat

Autor: Poslovni.hr , 26. studeni 2020. u 09:54
Foto: FrankHoermann/DPA/PIXSELL

Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa DashQ400 koji u floti Austrian Airlinesa imaju kapacitet od 76 sjedala.

Austrian Airlines nakratko će obnoviti promet na liniji Beč – Zagreb. U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana austrijska će kompanija obaviti 14 povratnih letova između glavnih gradova Austrije i Hrvatske.

Austrian Airlines dugogodišnji je korisnik zagrebačke zračne luke. Podsjećamo, linija Beč – Zagreb suspendirana je sredinom listopada do ožujka sljedeće godine zbog utjecaja globalne pandemije.

Kompanija će ipak nakratko uvesti liniju između Beča i Zagreba u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, javlja Croatian Aviation.

Linija će biti u prometu od 18. prosinca do 3. siječnja, u tom razdoblju Austrian Airlines obavit će 14 rotacija između Beča i Zagreba.

Direktni letovi bit će dostupni sljedećim danima: 18. 12. petak, 19. 12. subota, 20. 12. nedjelja, 28. 12. ponedjeljak, 30. 12. srijeda, 2. 1. subota te 3. 1. nedjelja.

Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa DashQ400 koji u floti Austrian Airlinesa imaju kapacitet od 76 sjedala. Tek je za let u nedjelju, 20. 12., najavljen veći zrakoplov tipa E195, kapaciteta 120 sjedala.

Nakon 3. siječnja ova će linija ponovno biti u prekidu, prema trenutnom planu kompanije sve do 1. ožujka sljedeće godine, kada bi Austrian trebao ponovno prometovati svakodnevno između Zagreba i Beča. Hoće li se to zaista i dogoditi, ovisit će o samoj potražnji i epidemiološkoj situaciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close