Aminess dodao još 4 objekta, imat će oko 2000 radnika

Autor: Poslovni.hr , 15. svibanj 2024. u 22:00
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Početkom godine imali su gotovo 600 zaposlenih na neodređeno, nova zapošljavanja potaknuta su i otvaranjem novih objekata.

Hotelska grupacija Aminess proširila je smještajni portfelj na 24 objekta u 8 destinacija duž Jadrana, a u 2024. očekuje nove rekorde uz zapošljavanje oko 2000 radnika u sezoni, što je 35% više nego lani, izjavili su za Hinu iz grupacije sa sjedištem u Novigradu.

Pod brendom Aminess Hotels & Resorts u portfelju za 2024. Aminess ima 16 hotela, pet kampova i tri resorta s vilama i apartmanima, većinom u kategoriji četiri zvjezdice, a osim u Istri (Novigradu), nalaze se i na Krku, u Crikvenici, Novom Vinodolskom, na Pagu, u Makarskoj te na Korčuli i u Orebiću na Pelješcu.

“Dnevno možemo ugostiti 15 tisuća gostiju, a po broju objekata, kreveta i visine prihoda Aminess je peta hotelska kompanija u Hrvatskoj”, kaže član Uprave Mladen Knežević. Za ovu godinu buking ide dobro, puno očekuju i od novootvorenog kampa na Pagu, te vjeruju da će u 2024. premašiti rekordnih 1,7 milijuna noćenja iz 2023.

Povećanje broja zaposlenih u sezoni potaknuto je i otvaranjem četiri nova objekta – hotela u Novom Vinodolskom i dva u Crikvenici te kamping resorta na Pagu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close