Američko veleposlanstvo u Zagrebu zapošljava, godišnja plaća iznosi 137.442 kuna

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2019. u 12:33
Foto: Facebook

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Pliva, vodeća farmaceutska kompanija, zapošljava višeg menadžera poslovnih aplikacija za digitalne kanale (m/ž) u Zagrebu. Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za suradnju s digitalnim timom Komercijalnog poslovanja, radi definiranja specifičnih tehničko-razvojnih promjena te radi provođenja zajedničkih radionica i drugih relevantnih aktivnosti. Trebate najmanje dvije godine relevantnog radnog iskustva kao softverski inženjer, administrator ili konzultant u području web aplikacija. Ostale detalje oko uvjeta i prijave saznajte na linku.

Whirlpool korporacija njeguje vrijednosti poput poštovanja, integriteta, raznolikosti, uključenosti, timskog i pobjedničkog duha. Ako želite biti dio vodeće svjetske tvrtke za kućanske aparate, ovo je vaša šansa. Ovaj poslodavac zapošljava na poziciji: Finance Manager SEE (m/ž) u Zagrebu. Osnovne dužnosti koje vas očekuju obuhvaćaju sudjelovanje u definiranju strateškog smjera, kao i vođenje izrade godišnjih financijskih planova, komuniciranje financijske analize te brojne druge zadaće sukladne navedenoj poziciji. Ako ste ekspert u financijama ili menadžmentu i krasi vas petogodišnje iskustvo, ovu priliku nemojte propustiti – javite se!

Jet2.com Limited poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Zadru, Puli i Dubrovniku zapošljava Restort / Airport Customer Helpera (m/ž). Očekuje vas izazovna zarada, a uz to i brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.

Welmax premium d.o.o. ima dvije raspisne pozicije u Zagrebu. U svoj tim pridružuju prodajnog predstavnika (m/ž) i Managera za promociju i organizaciju evenata (m/ž). Traže se odgovorne osobe, koje su samoinicijativne i pozitivne, s izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama. Prijave se zaprimaju do 17.09.

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji: Guard (m/ž) u Zagrebu. Potrebna vam je završena srednja škola, godina dana iskustva u području vezanom za sigurnost, znanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Godišnja plaća iznosi 137.442 kn, pa toplo preporučamo prijavu na ovaj natječaj.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, poziva sve zainteresirane da im se pridruže u timu kao: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika, komunikativnost, fleksibilnost, kooperativnost, sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ova pozicija – prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta – renomiranu internacionalnu tvrtku u centralnom dijelu Zagreba, traži voditelja ključnih kupaca (m/ž). Traže se profesionalni kandidati iz B2B sektora koji se želi dokazati i napredovati kao Key Account Manageri te kao konzultanti u prodaji. Pošaljite svoj životopis na hrvatskom i engleskom jeziku, najkasnije do 30.09.

Pepco, europski diskontni lanac, traži novog člana tima na poziciji: asistent uredskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Dužnosti odabrane osobe uključuju upravljanje voznim parkom, dolaznom i odlaznom dokumentacijom, kao i uredskim poslovima te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate izvrsno razvijene radne navike, proaktivni ste i motivirani za kontinuirano učenje, a skloni ste timskom radu, odlično se služite engleskim jezikom i MS Office-om, vi ste osoba za ovo radno mjesto – prijavite se. Imate vremena do 17.09.

Mamut Fortis, zbog reorganizacije poslovanja, traži osobu za radno mjesto: marketing assistant (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla su predlaganje, organiziranje i provođenje marketinških aktivnosti, briga o rezultatima, aktivno praćenje kampanja, mjesečni izvještaji rezultata te podrška upravi u provođenju strateških smjernica. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Komentari (1)
Pogledajte sve

Zašto Ameri plaćaju oglase kad imaju Styriju? s poslovima čistačice su uvijek na naslovnici.

New Report

Close