Počinje Ambienta: Stiže 125 izlagača iz 9 zemalja

Autor: Marta Duić , 20. listopad 2021. u 10:28
I ove godine sajam će imati Design zonu s dizajnerskim novitetima/DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

U paviljonu 5 na 6500 kvadrata izložbenog prostora proizvode i usluge prezentirat će 125 izlagača iz devet zemalja.

Ambienta – 48. međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 21. do 24. listopada na Zagrebačkom Velesajmu čime kreću sajamske poslovne aktivnosti planirane do lipnja iduće godine, najavilo je jučer vodstvo sajma.

U paviljonu 5 na 6500 kvadrata izložbenog prostora proizvode i usluge prezentirat će 125 izlagača iz devet zemalja, Austrije, BiH, Hrvatske, Italije, Libanona, Njemačke, Poljske, Slovenije i Turske.

Posebna cjelina Design Zona predstavit će dizajnerske novitete, dok prateća izložba umjetnina Art Fair Zagreb donosi umjetničku nadogradnju djelima slikara, kipara i fotografa.

Na Jesenskoj aukciji umjetnina bit će ponuđene 84 umjetnine hrvatskih likovnih umjetnika, a održava se i međunarodna izložba keramike i stakla te izložbe radova učenika i profesora škola primijenjene umjetnosti i dizajna te mode i dizajna.

Kolektivno će nastupiti tvrtke članice Drvnog klastera Hercegovine, hrvatski proizvođači namještaja – Tapetarija Franjić, Kauch, Interijeri Sabljo, proizvođači vrata i prozora Lokve te tvrtke Tepih centar i Möbel Land, a na Ambientu se vraća i Elgrad, regionalni distributer pločastih aterijala, okova i pribora za izradu namještaja po mjeri.

Komentirajte prvi

New Report

Close